Sâmbătă, valorile termice, mai ridicate decât cele normale pentru această dată în cea mai mare parte a țării, vor avea maxime ce se vor încadra, în general, între 0 și 10 grade, iar minimele vor fi între -5 și 5 grade, mai ridicate în sudul Banatului spre 7 grade.

 Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, sud-vestice, nordice și centrale, unde temporar și pe arii relativ extinse vor fi precipitații, mai ales sub formă de ploaie și izolat se va forma polei. La munte, acestea vor fi mixte. Cantitățile de apă vor cumula în nord-vest local 10 l/mp și punctiform 15 l/mp.

În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile se vor semnala pe spații mici și vor fi ploi și trecător, posibil, lapovițe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și mai ales în a doua parte a intervalului și în Câmpia de Vest.

În zonele joase de relief, în special din sud și est, cu precădere dimineața și noaptea, local se va semnala nebulozitate joasă și ceață.

 LA BUCUREȘTI

Cerul va avea înnorări și, mai ales dimineața și noaptea, se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad.

LA MUNTE

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare în Munții Apuseni și în Carpații Orientali și mixte, izolat în rest. Vântul va prezenta intensificări pe creste, spulberând zăpada.

 DUMINICĂ

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi predominant închisă, dar caldă pentru această dată. În vestul, centrul și nordul țării și pe arii restrânse în rest vor fi mai ales ploi, iar la munte se vor semnala precipitații mixte. În jumătatea de nord-vest a teritoriului, cantitățile de apă vor atinge local 10 l/mp și izolat, în special la munte, 15...20 l/mp. Cu totul izolat este posibil să se mai semnaleze polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, dar temporar și în vest și în nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 10 grade, iar minimele între -3 și 7 grade. În zonele joase de relief, cu precădere din sud și sud-est, îndeosebi dimineața și noaptea, local se va semnala ceață.

LA MUNTE

Vremea va fi în general închisă, cu precipitații pe arii extinse în masivele vestice și nordice și  pe spații mai restrânse în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie și lapoviță, iar în zonele înalte ninsoare. Vântul va avea intensificări pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.