Meteorologii au avertizat că, începând de luni dimineața până miercuri, vor fi ploi, descărcări electrice, vijelii și grindină care vor cuprinde treptat toată țara. Mai întâi vor fi afectate vestul și nord-vestul țării, precum și în zonele montane, apoi și celelalte regiuni.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare potrivit căreia de luni, ora 09.00 până miercuri, la ora 06.00, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, cu averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și, pe arii restrânse, grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși 20 de litri pe metru pătrat și izolat 40 - 50 de litri pe metru pătrat.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.