După un weekend însorit în majoritatea regiunilor țării, ne așteaptă două zile de ger. Administrația Națională de Meteorologie anunță că începând de luni, ora 16.00, și până marți, ora 14.00, vor fi ploi, ninsori și vânt puternic în centrul, sudul și estul țării, iar la munte va ninge și se va depunde un strat consistent de zăpadă.

De asemenea, vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales la altitudini mari, rafalele vor depăși 80...90 km/h și va fi viscol. În Moldova, Dobrogea și Muntenia (inclusiv în zona Municipiului București), local, vântul va depăși la rafală 50... 60 km/h, viscolind trecător ninsoarea.    

Vremea se va răci accentuat, vor predomina temperaturile negative, iar în noaptea de marți spre miercuri va fi ger, în nordul, nord-estul, centrul țării, local în sud și pe arii mai restrânse în rest urmând să fie înregistrate temperaturi sub minus zece grade, potrivit ANM. 

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.