Vremea va continua să se încălzească, astfel încât, temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 14 și 24 de grade și minime între 3 și 11 grade, mai scăzute spre -1...0 grade în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor mai fi condiții de brumă, informează Administrația Națională de Meteorologie.

 VINERI

ÎN ȚARĂ

Vremea va continua să se încălzească, astfel încât, temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 14 și 24 de grade și minime între 3 și 11 grade, mai scăzute spre -1...0 grade în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor mai fi condiții de brumă. Cerul va fi mai mult senin, în cursul zilei, iar noaptea se va înnora treptat, în majoritatea regiunilor, dar numai izolat, în sud-vest, este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și la munte.

 BUCUREȘTI

Vremea se va încălzi față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul zilei, dar cu înnorări spre sfârșitul nopții.  Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7...9 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei, iar noaptea se va înnora treptat, dar numai izolat în Munții Banatului este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului va crește ușor.

 SÂMBĂTĂ

ÎN ȚARĂ

Vremea va deveni în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii relativ extinse la munte și în interiorul arcului carpatic și izolat în restul teritoriului. Punctiform, în zona de munte, vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 2...3 grade în estul Transilvaniei, până în jurul a 13 grade, în sudul Banatului.

LA MUNTE

Vremea va deveni în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea. Punctiform vor fi condiții de grindină. Variațiile termice vor fi nesemnificative.

DUMINICĂ

LA MUNTE

Vremea va fi în general instabilă cu înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în cea mai mare parte a zonei montane. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Izolat va cădea grindină. Spre sfârșitul nopții, pe creste precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperatura aerului va fi în scădere ușoară.