Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va fi în general moderat în Câmpia de Vest și în deltă, va avea intensificări pe crestele montane și va sufla slab în restul teritoriului, informează ANM.

Sâmbătă

ÎN ȚARĂ

Temperaturile maxime se vor încadra între 16...18 grade în nordul litoralului și 26...27 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 5 și 14 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 1...2 grade. Dimineața izolat se va semnala ceață.

BUCUREȘTI

Vremea va fi frumoasă și va intra într-un proces de încălzire. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10...11 grade.

Duminică

Vremea va continua să se încălzească, devenind cu mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru a doua decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua și cu înnorări trecătoare pe parcursul nopții când doar izolat vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar temporar și în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 4 grade.