ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Interpretul "Nemo" a câștigat duminică Eurovision pentru Elveția cu "The Code", un cântec de propaganda homosexualistă, un premiu care încheie o competiție marcată de controverse, în special cu privire la participarea Israelului, relatează ProTV. Propagandistul homosexualist a spart trofeul nemeritat când l-a așezat pe scenă, dar a primit altul în schimb...
 
 
'The Code' spune povestea călătoriei pe care am început-o realizând că nu sunt nici bărbat, nici femeie", a afirmat anterior Nemo.

În noiembrie 2023, Nemo a ieșit în evidență ca fiind "non-binar" într-un interviu acordat presei elvețiene, unde a declarat că preferă să fie numit „they”/„ei” în limba engleză și să folosească prenumele în loc de pronume în limba germană.

"Codul" din versuri se referă la drumul parcurs de Nemo descoperind că nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie. 
 
Cântărețul a vorbit anterior despre dorința de a sprijini alte persoane aflate într-o poziție similară și de a juca un rol de lider în cadrul comunității LGTBIQ+.