ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nepotul președintelui John F. Kennedy a fost în ultimii ani - în special în timpul dictaturii Covid - una dintre cele mai puternice voci în apărarea copiilor.

Invitat într-o emisiune a lui Sage Steel, Robert F. Kennedy Jr. a șocat însă pe toată lumea declarând în legătură cu avorturile:

„Ar trebui lăsată (decizia) la latitudinea femeii, nu ar trebui să fie implicat guvernul.”

Și a precizat:

„Chiar și la sfârșitul sarcinii.”

Uimitor este că, la începutul dialogului, RFK Jr. a afirmat că „orice avort reprezintă o tragedie” și că „multe dintre ele lasă o traumă permanentă la femei”.

Dar a adăugat:

„Însă cred că, în cele din urmă, nu am încredere în guvern să îi las jurisdicția asupra corpurilor oamenilor. Cred că asta trebuie lăsată în seama femeii, a pastorului ei, știți..., a sfătuitorului ei spiritual sau a medicului sau a oricui ia această decizie.”

Mai departe, Kennedy a continuat:

„Nu cred că o femeie a spus vreodată: «Voi avea un copil, voi rămâne însărcinată și voi purta acest copil până la opt luni, apoi voi întrerupe sarcina». Nu cred că cineva vrea să facă asta.”

Și:

„Nu am încredere în stat și cred că trebuie să avem încredere în femeie.”

VIDEO:

Anul trecut, RFK afirma că avortul trebuie lăsat la decizia mamei „în primele trei luni de sarcină”, declarând că statul trebuie să aibă grijă de un copil, „odată ce acesta poate trăi în afara uterului”.

New York Post scrie că Nicole Shanahan, cea aleasă de RFK să îi fie vicepreședintă pentru cazul în care ar câștiga alegerile, nu a vrut să creadă că acesta a declarat așa ceva, atunci când realizatoarea Sage Steele i-a luat și ei un interviu ulterior.

Shanahan a spus:

„Nu este poziția lui Bobby, cel puțin din ce am înțeles eu. Eu am înțeles că poziția lui Bobby este că fiecare avort este o tragedie, este pierderea unei vieți.”

Și a adăugat:

„Cred că am înțeles că el crede categoric în limitarea avortului, așa am vorbit. Nu cred, nu știu de unde vine asta.”

Schimbarea de atitudine a lui Robert F. Kennedy este cu atât mai uluitoare cu cât acesta s-a afirmat în ultima vreme ca un apărător al copiilor.

El este președintele Children’s Health Defense, o organizație creată în 2007 pentru a combate dezinformarea și propaganda guvernamentală în favoarea vaccinării copiilor.

Din noiembrie 2020, CHD a editat o publicație online numită The Defender, care a a dus o luptă aprigă împotriva vaccinării anti-Covid a copiilor.

Zilele trecute, New York Times a dezvăluit că RFK a avut creierul atacat de un vierme parazit care îi provoacă grave tulburări cognitive.