ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Activistul civic Aurelian Popa deconstruiește miturile create de mass media neosecuriste în jurul protestului împotriva Strategiei Naționale de Vaccinare, la fel cum portalul alternativ Războiul Informațional a demontat manipularea presei mincinoase.

Vedeți DEMONTAREA UNEI DIVERSIUNI. În timp ce presa a mințit la ordin cu ”Protestul AUR” de la Ministerul Sănătății, adevăratul organizator, Luis Bratu de la Legitimă Apărare, a fost lovit în coloana vertebrală de Jandarmeria Română, la fel ca Dan Grăjdeanu

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE CRITICII PROTESTULUI DIN 17 AUGUST 2023

Dragă criticule de serviciu al protestelor civice la care oricine e binevenit,

Dragă conformistule care nu crezi că există intenție malefică din partea autorităților românești de a impune vaccinarea obligatorie,

Dragă pretențiosule de tip haștag care crezi că în stradă, la proteste, ajung să participe doar imaculații, virginii și perfecții fără de pată,

Dragă analfabetule funcțional care una citești și alta înțelegi,


Nu pot sa cred că ținta stabilită de 95% acoperire vaccinală pentru toată populația României, inclusiv adultă, cu repetare la fiecare 10 ani, deci pe viață, specificat în nota de fundamentare a proiectului HG-ului cu strategia națională de vaccinare 2023-30, pentru tine, nu înseamnă obligativitate DE FACTO!

Nu pot să cred că ți-a scăpat următoarea declarație a Gabrielei Firea (colegă de PSD cu Rafila și artizană a PLx 145) din mai 2023:

"Ar trebui, ca de aici înainte, pe această prezumare a unei VINOVĂȚII, să vină Ministerul Sănătății cu o STRATEGIE și cu o LEGE care sa creeze OBLIGATIVITATEA VACCINĂRII.”

Nu pot să cred că nu ai auzit de OM comun MS-MEC nr. 2.508/4.493/2023 care include și dascălul, și personalul auxiliar și clerul, atât în propaganda explicită și părtinitoare provax cât și în atribuțiile provax.

Nu pot să cred că nu ai aflat - ÎNCĂ - de inițiativa PL-x 399/2017, care a fost APROBATĂ de Senat, și care a ajuns în C. Deputaților, nefiind RESPINSĂ, în care se specifică negru pe alb că se consideră PREZUMAT consimțământul și că vaccinarea ESTE OBLIGATORIE.

"În cazul VACCINĂRII OBLIGATORII, CONSIMȚĂMÂNTUL pentru vaccinare se PREZUMĂ ca fiind dat, iar refuzul […] se face în scris.”

Aici ai comunicatul inițiatorului PLx-ului, Guvernul, cu vârful de lance obligativistă, Tudose-SRI.

În fine, nu pot să cred că ai uitat deja de „certificatul verde” ilegal și NEconstituțional din starea de alertă (2020-2022), certificat impus prin Legea 55, lege aflată încă in vigoare și care a indirect generat diverse "obligativități”, timp de trei ani.

CONCLUZIE: Multă superficialitate în analize și nedreptate în judecarea protestatarilor care au organizat cu adevărat acest protest: Luis Bratu, Pompiliu Diplan, Dan Grăjdeanu, Mihai Tîrnoveanu, Geanina Hagimă, Nițulescu, Anca Alexandru, Alexandru Aciu șa.”, conchide Aurelian Popa.

Starea de Libertate întărește: Acesta nu a fost un protest organizat de AUR

Organizația Starea de Libertate comentează Scrisoarea Deschisă în felul următor: „Felicitări, Aurelian Popa, pentru ca ai pus punctul pe i - pe toate i-urile din Națiune/ Credință/Familie si Libertate. Acesta nu a fost un protest organizat de AUR.

Obiectiv vorbind, AUR a *participat* - în prima jumătate a zilei - în număr semnificativ - spre 100 persoane, probabil toată organizația lor de București neplecata în vacanta a venit). E foarte bine ca au venit și ca au venit destul de fără însemne de partid.

Dar ceea ce e frustrant e ca media oficială NU VOR SA RECUNOASCĂ EXISTENTA civismului autentic (și nici, apropo, partide-concurente pentru AUR, cum e Mișcarea Națională). ACESTE MEDIA FUG (ca untoldul de tămâie) de expresia "sute și mii de Românii " sau "romani revoltați s-au adunat azi la Ministerul X". Pentru ca știu - și ei și noi - ca atari adevăruri pot oricând deveni... scânteia. ACEEA.”