ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE VIDEO:

Gigi Becali va merge din nou alături de preoți și de Frăția Ortodoxă pe Calea Victoriei, ca să o stropească cu agheazmă după ce a fost bătută de marșul homosexualilor și homosexualiștilor care militează pentru „căsătoria” între aceleași sexe, plante și posibil și animale.

Filantropul George Becali a participat la un astfel de protest și în 2022, și în 2021, fiind însoțit de Mihai Stoica și Alexandru Tudor, amintește GSP.

„Nu ne putem opune. Ce putem face noi? Când ei fac un marș, nu protestăm, că ei sunt liberi să facă ce vor. Și noi suntem liberi să sfințim locul, adică să curățim de duhuri

De exemplu, pe Calea Victoriei, mâine, la ora 18, o să fie o lucrare de sfințire a locului, de curățire a duhurilor necurate, că pe acolo, pe unde trec ei, lasă duhuri rele și fac accidente oamenii, mor oameni după aia”, a declarat Becali la Realitatea TV.

Filantropul ortodox subliniază că nu e de acord ca homosexuali, lesbienele și trisexualii să poată adopta și să se căsătorească în biserică:

„Niciodată adopție și niciodată căsătorie în biserică. Duhurile rele, dracii rămân în urma lor pe Calea Victoriei și fac oamenii accident cu mașina mâine, poimâine, peste o săptămână. Eu nu am treabă cu ei.

Citiți IPS Teodosie despre marșul homosexualilor și pretențiilor lor la ”căsătorii” de același sex: „NORMALITATEA va învinge pentru că normalitatea este cu Dumnezeu" - VIDEO EXCLUSIV ActiveNews

Acum sunt mai liberal, înainte eram radical. Acum m-am gândit - stai că oamenii nu au nicio vină, eu nu mai dau vina pe om, eu dau vina pe păcat, pe drac, care îl pune pe om să facă păcat.

Ce pot să fac eu? Merg pe Calea Victoriei și sfințesc cu agheasmă, că mai rămân draci pe acolo, pe o trecere de pietoni, pe o scară de bloc. Mâine, la ora șase, cu preoți”.

La rândul său, șeful Frăției Ortodoxe, Dan Grăjdeanu, a anunțat: Vă așteptăm Duminică, ora 18:00 în Piața Victoriei. Doamne miluiește neamul nostru românesc!. VIDEO: