ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi a apărut în presă că cea mai mare școală din Oradea instalează un sistem biometric de recunoaștere facială a elevilor. Activistul civic Luis Bratu de la Legitimă Apărare amintește cu această ocazie că a avertizat asupra chestiunii în cauză încă de pe 15 mai anul trecut, când s-a desfășurat un protest la Primăria Sector 3 București și Școala nr. 80, din Calea Dudești nr 191, unde se instala acest sistem biometric de tip dictatură chineză și rusească.

Culmea, în fața protestatarilor, părinți îngrijorați, a apărut atunci și Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, într-o stare euforică și cu limba împleticită, afirmând sus și tare că nu e vorba de recunoaștere facială. De fapt, susținea Negoiță idiotic, prin camerele instalate se verifică din secretariat dacă este elevul înscris prin comparația fotografiei dintr-un catastif. Evident, realitatea îl contrazicea flagrant pe primarul cel puțin „fumat”  - VIDEO mai sus. Dovada azi, când sistemul se extinde în întreaga țară.

Tot mai sus, într-un al doilea VIDEO, activistul prezintă o filmare cu o familie din România căreia i se iau copiii din casă cu Jandarmeria, la fel ca în cunoscutul Caz Smicală din Finldand, care s-a luptat cu Barnevernetul până și-a recâștigat copiii răpiți.

Drept urmare, Legitimă Apărare face o chemare națională pentru 15 mai curent la o demonstrație majoră în Piața Victoriei. Redăm mesajul său în continuare:

Pușcării digitale pentru copii!

„15 MAI 2024 - Pașapoarte verzi, restricții, orașele de 15 minute, digitalizare, e-factura, eliminarea cash-ului, impozitare, supra și super impozitare, masuri fiscale draconice anti-IMM-uri, criza economica și inflație, vă place pușcăria digitală care se instaurează pe zi ce trece și cu fiecare zi în care nu reacționăm? Dacă răspunsul este NU, hai afara pe 15 mai 2024 sa le spunem și conducătorilor de colonie treaba asta!” Tudor Călin

”Sistemul informatic de interes strategic național” (S.I.I.S.N.) a fost ”creat” prin OUG nr. 116/2023.
El conține:
a) RO e-Factură: 1 martie 2024;
b) RO e-Case de marcat electronice: 1 aprilie 2024;
c) RO e-Sigiliu: 1 ianuarie 2025;
d) RO e-Transport: 1 septembrie 2024;
e) RO e-TVA: 1 august 2024; Av. elena Radu

15/05/2024 ora 12:00, ne vedem în fața guvernului prădător, pentru a ne apăra dreptul la viață liberă. Suntem în stare de Legitimă Apărare. Distribuiți și participați!


Vreau să precizez că acest protest nu este de natură electorală. Nu chemăm oamenii în strada ca să facem pe unii mari sau să-i înjurăm pe ceilalți. Chemăm toate segmentele societății să ni se alăture în orice condiții vor considera, asociații, sindicate, fermieri, agricultori, români muncitori din toate categoriile sociale și chiar simpatizanți politici (fără însemne de partid) însă ținem să spunem din capul locului că acest demers nu are miză electorală. În opinia mea sistemul electoral, așa cum este el constituit și alcătuit astăzi nu poate oferi soluție la niciuna dintre problemele noastre prezente.

Este un protest care trebuie ținut cu toate mijloacele posibile( ZI ȘI NOAPTE), sub toate formele legale și la care nu vom renunța (STĂM ÎN STRADĂ) până la soluționarea tuturor revendicărilor.

Noile măsuri fiscale duc la:
- Sărăcirea fără precedent a românilor de toate categoriile;
- Distrugerea ultimelor afaceri românești și a gospodăriilor românești;
Noile masuri fiscale vor avea efecte imediate asupra întregii populații românești, indiferent de categoria socială.
Cereri:
- Abrogarea tuturor legilor date împotriva Neamului Român și care fac referire la:
Pașapoarte verzi, restricții, orașe de 15 minute, digitalizare, e-factura, eliminarea cash-ului, impozitare, supra și super impozitare, masuri fiscale draconice anti-IMM-uri, interzicerea circulației (cu automobilul) pe drumurile publice, obligativități pentru părinți și copii.

Vă place pușcăria digitală care se instaurează pe zi ce trece și cu fiecare zi în care nu reacționăm? Dacă răspunsul este NU, hai afară pe 15 mai 2024 să le spunem și conducătorilor (ASASINILOR ECONOMICI) de colonie treaba asta!

Suntem în stare de Legitimă Apărare