ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o discuție cu Alex Jones, semnalată de Vigilant Fox, Dr. Peter McCullough explică faptul că „SV40 este un segment cunoscut al ADN-ului, care dezvoltă cancerul. Iar acesta este în vaccinuri”.

„Ceea ce vreau să spun este că vaccinurile dezvoltă cancerul prin SV40 și inhibă capacitatea noastră de a lupta împotriva cancerului, [iar această inhibare are loc] prin afectarea sistemului care suprimă tumorile. Este un aspect foarte grav. Fiecare sistem arată că ratele de cancer sunt în creștere. Este un lucru incontestabil. Marea întrebare este: în ce grad această situație este consecința vaccinurilor?”, a spus Dr. Peter McCullough.

Dr. McCullough: „Pe lângă cantitatea variată de ARN mesager din ele [vaccinurile COVID], există și contaminare cu ADNc. Acestea sunt mici fragmente de ADN care provin din procesul de fabricație. Și unul dintre acestea ... este SV40. SV40 este un segment cunoscut al ADN-ului, care dezvoltă cancerul. Și acesta este în vaccinuri.”

Alex Jones: „Nu sunt om de știință ca dvs și o persoană publicată atât de faimoasă, dar știu că știrile de pe canalele principale relatează multe tipuri de cancer – am văzut documente federale. Ei estimau că 98 de milioane de americani au avut cancer sau cancer asociat din contaminarea cu SV40 a [vaccinului] anti-polio, în anii 50, 60, 70. Explicați ce este SV40 sau virusul simian 40 și cât de grav este ceea ce tocmai ați spus. Și am văzut asta în literatură, că SV40 de află acolo."

Dr. McCullough: „SV40 activează genele cancerului în organismul uman. Pentru a înrăutăți lucrurile, proteina spike, segmentul S2, [cum se arată] într-o lucrare de la Universitatea din Pittsburgh [aparținând dr. Chandralekha] Singh și colegilor, deteriorează sistemele P53 și BRCA. Ceea ce vă spun este că vaccinurile promovează cancerul prin SV40 și inhibă capacitatea noastră de a lupta împotriva cancerului, suprimând sistemul supresor al tumorilor. Acest lucru este foarte grav. Fiecare sistem arată că ratele de cancer sunt în creștere. Este un lucru incontestabil. Marea întrebare este: în ce grad această situație este consecința vaccinurilor?”

Dr. McCullough nu este singurul medic care trage un semnal de alarmă cu privire la creșterea ratelor de cancer. Patologul dr. Ryan Cole a observat, împreună cu colegii săi, o rată mare de cancere declanșate sau reactivate „ca incendiile de pădure”.

Iată ce spunea într-o emisiune realizată de Epoch Times, „American Thought Leaders”: 

„- Înțeleg că nu este produsă doar proteina Spike. Sunt și alte elemente, nu?

- (...) Îngrijorarea mea, din punct de vedere științific, că aceste produse determină organismul să producă de asemenea proteine necunoscute, la care se declanșează aceste răspunsuri autoimune. Dacă ne uităm la puritatea fiolelor, puritatea ARNm în fiole – dacă iei un medicament, de exemplu, aspirină, vrei să știi că este realmente aspirină. Nu vreau ca jumătate din acest medicament să fie aspirină, iar cealaltă jumătate să fie îmbinată cu alte elemente, produse secundare care pot fi dăunătoare. Știm că microARN-urile sunt un carcinogen cunoscut. Există literatură de specialitate care arată cum secvențele de ARNm fie pot ajuta – cele naturale -, fie pot fi extrem de dăunătoare. Iar în cazul anumitor tipuri de cancer, se observă o circulație crescută a microARN-urilor la acești pacienți. Astfel, existența acestor fragmente necunoscute de ARNm în aceste fiole înseamnă 1. producție defectuoasă și 2. pericol din punct de vedere medical. Și, în al treilea rând, nu știm ce probleme vor cauza [aceste impurități]. Efectele adverse pe care le observăm la persoanele vătămate sunt numeroase.

- Am mai discutat în trecut că ați observat o creștere a numărului anumitor tipuri rare de cancere, precum și a limfoamelor, care sunt mai comune. Ați observat că o anumită bacterie care apare în copilărie acum apare și la adulți. Ce știm acum din literatura de specialitate?

- Mulți patologi din lume, precum și colegii mei din Europa [au constatat aceste lucruri]. La conferințele pe care le-am susținut în lume, mulți medici m-au abordat și mi-au spus «Văd aceste lucruri în populația mea.» Un oncolog din Marea Britanie cu care am vorbit acum câteva luni mi-a [spus că a constatat creșterea numărului de] limfoame, mieloame, leucemii la rate pe care nu le-a mai văzut înainte, în 40 de ani de practică.

(…) Dacă aplicăm criteriile Bradford Hill referitoare la cauză și corelație, lucrurile capătă sens foarte repede. (…) La summitul covid de astăzi, când am susținut un discurs, am spus: să ridice mâna cine are un prieten sau o rudă care, după vaccin, a sfârșit prin a avea cancer. Și a fost uimitor numărul celor care au ridicat mâna în acea încăpere. (…) Este o rată mult mai semnificativă statistic decât a fost înainte.”