ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea trebuie să „taie capul șarpelui”, altfel va intra într-o nouă eră întunecată a guvernului mondial tiranic, scrie jurnalistul Leo Hohmann într-o postare pe blogul său, în care prezintă un documentar apărut recent care avertizează cu privire la un democid la nivel global comis de către elitele globaliste. Autorii documentarului fac apel la conștientizare și acțiune urgentă la nivel global.

Săptămâna trecută a fost arestat un cunoscut avocat internațional care a investigat și a dezvăluit intenția criminală în legătură cu lansarea „vaccinurilor” toxice Covid asupra populației mondiale.

Un alt bărbat influent, alături de o femeie, ar putea fi într-un pericol similar: bancherul elvețian Pascal Najadi și omul de știință elvețian, devenit denunțător al OMS, dr. Astrid Stuckelberger.  

Najadi este un fost bancher elvețian reputat, care a cerut arestarea elitelor corporatiste și a birocraților globaliști nealeși, pe care i-a acuzat de „democid”.

Potrivit wikipedia, democidul este un termen inventat de politologul american Rudolph Rummel, însemnând „uciderea intenționată a unei persoane neînarmate sau dezarmate de către agenți guvernamentali care acționează în calitatea lor de autoritate și în conformitate cu politica guvernamentală sau înaltul comandament”. Această definiție acoperă o gamă largă de decese, inclusiv decese în masă cauzate în urma unor acte guvernamentale constând în omisiune și neglijență de natură penală de către guverne sau de către cei cu puteri guvernamentale de facto.

Pascal Najadi, un comerciant bancher elvețian de origine persană, și-a unit forțele cu dr. Astrid Stuckelberger pentru a cere urmărirea penală a celor care se află în spatele [operațiunii] impunerii „vaccinurilor” Covid de la Big Pharma, descriindu-le drept „arme biologice”.

Ei își prezintă cazul într-un nou documentar intitulat „Să tăiem capul șarpelui”.

Puteți viziona un clip de 5 minute din documentar AICI
 
În film, Najadi și Stuckelberger prezintă noua epocă întunecată tehnocratică, creată de un grup malefic de organizații globaliste cu sedii în Geneva, Elveția.

Najadi se axează asupra Forumului Economic Mondial, pe care regretatul său tată, Hussain Najadi, l-a co-fondat împreună cu tehnocratul globalist german Klaus Schwab.

Hussain Najadi a fost asasinat de un bărbat înarmat în 2013 în Malaezia. Fiul său, Pascal Najadi, a devenit un important bancher elvețian și a lucrat în calitate de consilier al șefilor de stat la nivel mondial, în probleme financiare. El continuă să exercite o influență considerabilă asupra peisajului politic al Elveției, fiind în mare parte responsabil pentru recenta demisie a președintelui Elveției Alain Berset.

Demisia a venit după ce Najadi a intentat un proces la Curtea Supremă a Elveției împotriva lui Berset, acuzându-l pe Berset că a făcut declarații false cu privire la siguranța și eficacitatea injecțiilor mRNA anti-Covid.

În documentar, Najadi dezvăluie disprețul regretatului său tată față de Forumul Economic Mondial, la înființarea căruia a contribuit în 1971 împreună cu Klaus Schwab. Tatăl său a părăsit organizația la începutul anilor 1980, iar Schwab a condus-o de atunci sub tutela inițială a lui Henry Kissinger.

„Tot ce este mai rău în lume legat de democid, din păcate, vine de la Geneva. Avem OMS [Organizația Mondială a Sănătății] la Geneva, avem GAVI [Alianța Globală pentru Vaccinuri a lui Bill Gates], apoi WEF, pe care tatăl meu l-a co-fondat și ulterior l-a părăsit dezgustat, la începutul anilor ‘80, pe Klaus Schwab, care are imunitate diplomatică.” - a spus Pascal Najadi.

„Eu, ca cetățean elvețian, declar acum că WEF nu mai este eligibil pentru imunitatea diplomatică”, a adăugat el.

Najadi îndeamnă autoritățile elvețiene să-i aresteze pe cei responsabili care au susținut „injectarea globală a umanității cu o armă biologică”.

Najadi susține în documentar că Big Pharma, Big Tech, Bill Gates, WEF, OMS și alți prădători globaliști „au susținut cu toții injectarea omenirii cu o armă biologică”.

Najadi a mărturisit că el, la vârsta de 56 de ani, și mama sa sunt victime ale acestor arme biologice. El a spus că amândoi au fost afectați după ce au primit injecțiile.

„Facem apel către autoritățile și securitatea elvețiană să-i aresteze imediat pe acești oameni. De ce? WEF, OMS, GAVI, Big Pharma, Big Tech și Bill Gates au susținut cu toții injectarea globală a umanității cu o armă biologică care a introdus nanoparticule de lipide în 5,7 miliarde de oameni.” 

„Iar noi, elvețienii, îi găzduim. Asta e teribil. Nu putem tolera nicio entitate care promovează injectarea acestei otrăvi în omenire. Dar au făcut asta. Eu sunt o victimă. Eu sunt pe moarte din cauza asta, și mama mea la fel. Este un democid, care va fi judecat, în numele umanității”, a adăugat el.

La rândul ei, dr. Stuckelberger vorbește în documentar despre rolul Națiunilor Unite în conducerea lumii către guvernarea globală, în parteneriat cu grupuri infame precum WEF, GAVI și OMS.

Majoritatea oamenilor din interiorul ONU nu sunt conștienți de scopul acestei organizații, iar cei care sunt conștienți „tac” din frică, a adăugat ea. Ea a spus că tăcerea are un efect catastrofal asupra libertății lumii și a solicitat atât conștientizarea, cât și acțiunea la nivel global.

Stuckelberger mai spune că guvernul elvețian a acordat imunitate organizației Alianța Globală pentru Imunizare prin Vaccinare (GAVI), a lui Bill Gates.

GAVI a fost finanțat cu 8,8 miliarde de dolari de către peste 50 de guverne și organizații din întreaga lume.

Dr. Stuckelberger a descris eforturile vaccinării lumii cu serurile experimentale anti-Covid ca fiind o lovitură de stat globală.

Ea a mai spus că „OMS nu are niciun drept să dea ordine, să dicteze lumii întregi așa cum au făcut ei. Și GAVI a primit imunitate totală de la guvernul elvețian.”

„Aceasta este o lovitură de stat. În mod clar, este o scenă a crimei la nivel global și aducem probe în acest sens. Pentru că în știință există mereu o îndoială. Există o îndoială sănătoasă și este o atitudine foarte importantă.”

Apelul lor la acțiune este clar și este evidențiat pe tot parcursul documentarului: ca oamenii să ia atitudine, să caute adevărul și să conteste status quo-ul, pentru a păzi umanitatea de pericolul prezent și clar care vine de la Geneva.

Ei spun că este nevoie de o trezire colectivă, îndemnând masele să se ridice împotriva nedreptăților perpetuate de globaliștii nealeși.

„Capul de șarpe este la Geneva. Eu îl numesc un pericol direct, clar și prezent pentru populația elvețiană. Dar pot să vă spun că poate fi tăiat. Dacă există un castel de cărți al unui criminal, o carte a fost scoasă prin justiție și toată casa de cărți se prăbușește. Dar numai prin speranță nu se va întâmpla asta. Toată lumea trebuie să-și schimbe atitudinea. Toți cei vaccinați, cei injectați, știind că sunt otrăviți... Suntem masele. Suntem miliarde de oameni. Să ne ridicăm și să spunem Stop! Nu ne vom conforma!” - a spus Najadi în finalul documentarului.