ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Este important să ne vaccinăm cât mai repede cu vaccinurile care sunt sigure și care sunt eficiente” - Col. Valeriu Gheorghiță

Caporalul Sorin Ștefănescu de 46 de ani de la Brigada Multinațională Craiova, militar cu 3 misiuni efectuate în Afganistan, s-a ales cu parapareză ataxică și status post mielită toracală după ce a făcut a doua doză de ser Covid de la Pfizer.

După ce a scăpat cu viață din cleștii reacțiilor adverse grave, militarul afirmă în exclusivitate pentru ActiveNews că experiența prin care a trecut l-a făcut să creadă în Dumnezeu.

Pentru că nu mai este sigur pe picioarele sale, după 3 spitalizări, a ajuns la concluzia că va trebui să iasă din serviciu pensionându-se pe caz de boală, a scris și ziarul Național.

Un lucru cu atât mai frustrant cu cât caporalul s-a vaccinat nu pentru că își dorea, ci din cauza presiunilor care se făceau asupra militarilor, șantajați cu plecarea în aplicații sau alternativa testării pe banii lor ori intrarea în carantină, după cum a mai amintit ActiveNews.

Documentul primit după ce a rămas semi-paralizat confirmă că reacția adversă a fost cauzată de serul experimental botezat vaccin. Iată actul și imediat după acesta interviul filmat:

Publicistul și regizorul Iulian Capsali, primul care a prezentat cazul în presă, l-a vizitat pe militarul rănit de vaccin acasă, la Craiova, împreună cu operatorul Claudiu Catargiu. A rezultat un film tulburător, publicat în exclusivitate de ActiveNews:

Militarul veteran Sorin Laurențiu Ștefănescu, victimă a vaccinării cu serul experimental Covid Pfizer. Interviu realizat de publicistul Iulian Capsali. Imagine: Claudiu Catargiu. Craiova, Noiembrie 2021.