ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Nici o viață nu a fost salvată" de injecțiile chipurile anti-COVID-19, a declarat cercetătorul și omul de știință Denis Rancourt  de la Correlation Canada pentru The Epoch Times într-un e-mail, transmite Vigilant Fox prezentând un nou interviu-bombă al lui Tucker Carlson, realizat cu avertizorul public - milionar - Steve Kirsh. "Am început să aud povești de groază de la prietenii mei. Așa cum am auzit de la o persoană care avea trei rude care erau perfect sănătoase și toate trei au murit într-o săptămână după ce au primit vaccinul. Și i-am spus ei, - Ei bine, asta e imposibil -. Și ea a spus: - Da, dar sunt morți." - se spune în interviul în care Tucker Carlson face observații șocante, apreciind că este uimitor ca într-o țară controlată perfect să nu se știe exact numărul deceselor provocate de vaccinuri: „Administrația Biden știe exact câți chirurgi cardiaci sunt transgender, câți piloți de linie sunt bisexuali - cu o precizie nazistă. Dar câți oameni au fost uciși sau afectați de Vaccinul Covid? Nu le pasă!”, spune Tucker Carlson în fragmentul VIDEO de mai sus, extras din emisiunea sa din 24 februarie 2024 și tradus de un colaborator benevol al ActiveNews.

Omul de știință Denis Rancourt și colegii săi cercetători au efectuat un studiu aprofundat, post-vaccin, analizând peste o duzină de țări. Ceea ce au descoperit este că mortalitatea din toate cauzele a crescut de fiecare dată când au fost implementate injecțiile COVID-19.

Pentru fiecare 800 de injecții administrate, Rancourt și colegii săi au concluzionat în lucrarea lor de 180 de pagini că a avut loc cel puțin un deces legat de vaccin.

Această cifră de 1 la 800 devine și mai alarmantă atunci când luați în considerare câte doze au fost administrate.

La momentul raportului lui Rancourt și al colegilor, au fost administrate 13,5 miliarde de injecții cu COVID-19.

Împărțiți acest număr la 800 și veți ajunge, conform Raportului, la aproximativ 17 milioane de decese legate de vaccinul COVID-19, după cum a atras atenția și ActiveNews. „Este numărul de morți care rămâne în urma unui Război Mondial”, apreciază Tucker Carlson, cunoscutul jurnalist american.

Tucker Carlson îl intervievează pe Steve Kirsch

Aceste informații contextuale pregătesc terenul pentru un dialog recent între Tucker Carlson și antrepenorul Steve Kirsch, un critic notabil al vaccinului COVID-19 și artizanul Fondului de tratare timpurie a COVID-19 (CETF).

Tucker Carlson i-a aruncat antreprenorului din Silicon Valley o rafală de întrebări despre vaccinurile COVID care a părut să-l prindă cu garda jos.

Carlson a întrebat: "Cum pot guvernele lumii să ucidă peste 10 milioane de oameni și să lase un număr mare și nedeterminat de persoane cu handicap pe viață - și să nu scoată un cuvânt despre asta? Să nu-și ceară scuze? Să nu lucreze pentru a remedia situația? Să nu facă eforturi pentru ca familiile lor să fie refăcute? Adică, pur și simplu să lăsăm victima pe marginea drumului ca pe un cadavru și să continuăm să mărșăluim? Nu înțeleg asta. Cum se poate întâmpla așa ceva?"

Steve Kirsch a răspuns: "Credeți-mă, și eu sunt surprins. Știți, nu pot obține o audiență cu nimeni din Congresul Statelor Unite. Cu excepția senatorului Ron Johnson. Adică, nu pot avea un dialog. Ei nu vor să vorbească cu mine. Nimeni nu vrea să știe. Nu vor să știe adevărul. E ca un fel de stare de autism în țara asta. Știi, autismul există de foarte mult timp. Și am știut din statistici că vaccinurile cauzează autism. Este principala cauză a autismului. Acum, putem măcar să avem o discuție despre asta?".

Carlson a intervenit rapid: "Îmi permiteți? Pot să vă rog să puneți pauză? Adică, declarația pe care tocmai ați făcut-o este interzisă. Vreau să spun că nicio persoană care ar vrea să spună că lucrează la revista Atlantic sau care citește zilnic New York Times nu ar spune așa ceva, pentru că nu ai voie să spui așa ceva. Spuneți-ne de ce spuneți asta?".

Kirsch: "Pentru că este adevărat. Mi-am colectat propriile date doar în mod independent pentru a analiza legătura dintre vaccinuri și autism. Și este uimitor. Am avut peste 10.000 de părinți, care mi-au povestit despre copiii lor. Și am spus: "Hei, spuneți-mi despre copiii voștri". Spuneți-mi câte vaccinuri au primit și spuneți-mi dacă au autism. Spune-mi dacă au ADHD. Spuneți-mi despre copiii voștri. Spune-mi despre afecțiunile medicale. Și spuneți-mi câte vaccinuri au primit. Și e o linie dreaptă. Cu cât primești mai multe injecții, cu atât este mai probabil să faci autism. Și este același lucru pentru ADHD. Același lucru este valabil și pentru PANDAS. Același lucru este valabil și pentru bolile autoimune. Vreau să spun că, practic, cu cât primești mai multe injecții, cu atât copiii sunt mai puțin sănătoși."