ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminică am informat în mod total singular în presa de limbă română din România că vaccinurile Covid au provocat până acum, matematic, 17 milioane de morți. Dezvăluirea a fost făcută sâmbătă, în cadrul celei de a 60-a ediții a emisiunii lui Tucker Carlson de pe Twitter, unde celebrul jurnalist american a fost invitat de Elon Musk după demiterea sa precipitată de la FoxNews.

Audiența acestei ediții este, până la această oră, de 5.900.000 de vizionări, numai pe contul oficial al lui Tucker Carlson. Dar secvența pe care o difuzăm și noi aici, tradusă cu promptitudine de Ionel Trandafir, a fost deja copiată și răspândită pe zeci de mii de conturi.

E bine că presa de limbă română din România, mituită de complicii genocidului planetar, ignoră milioanele și milioanele de oameni care au luat act de această crimă și adevărul enunțat de omului de știință american, din elita celor mai luminate minți ale lumii, dintre care o mare parte s-au reunit la București, în noiembrie 2023.

După cum spuneam ieri, invitat la emisiunea din 6 ianuarie a lui Tucker Carlson, profesorul de biologie evolutivă Bret Weinstein a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Bret Wienstein a fost unul dintre participanții la ceea ce ActiveNews a considerat Evenimentul Anului 2023: a patra conferință internațională pe tema crizelor mondiale generate de Covid (ICS4), care s-a desfășurat la București. Evenimentul, cu o participare de excepție, a fost total ignorat de presa mituită din România. Practic, doar ActiveNews a relatat pe larg despre manifestarea extraordinară de la București. Aici, omul de știință a analizat date venite de la toți colegii participanți, care atestă că, potrivit propriilor studii clinice ale Pfizer pentru serul experimental Covid, în una din 800 de injecții - nu 800 de persoane ci de injectări, o doză din 800, subliniază profesorul - a fost dat un răspuns advers foarte grav, ceea ce reflectă o rată a riscului mortal foarte ridicată. Calculele arată 17 milioane de decese, până acum.

Continuarea traducerii secvenței VIDEO de mai sus este disponibilă în articolul nostru de duminică.

Iulian Capsali este unul dintre foarte puținii comentatori care au „îndrăznit” să semnaleze public știrea ActiveNews:

O MARE TRAGEDIE A ISTORIEI - 17 MILIOANE DE VICTIME

„Invitat la emisiunea din 6 ianuarie a lui Tucker Carlson, profesorul de biologie evolutivă Bret Weinstein a susținut numărul de 17 milioane de victime cauzate de serul experimental "anti"covid avansat la conferința organizată la București de AUR, la care a fost prezent alături de alte somități medicale din lume.

Părerea mea personală este că "tratamentele" făcute în spitale, mai ales cu Remdesivir și Kaletra, au dublat numărul de victime.

Un MASACRU, un alt Al Treilea Război mondial, dus de "elitele" mesianice împotriva umanității, care încă nu s-a sfârșit.

Cu atât mai odioase mi se par cozile de topor din mass media și influencerii din Biserică - inclusiv purtătorul de cuvânt al Patriarhiei - care au dat curs acestei enorme MINCIUNI CRIMINALE.”