ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Boala Nevazuta documentar tradus în română de Ionel Trandafir:

"În contextul pandemiei globale, vaccinurile Covid-19 au fost lansate în baza unei Autorizații de Utilizare de Urgență (EAU), după o perioadă de testare mult mai scurtă decât în mod normal. Milioane de oameni și-au suflecat mânecile pentru că li s-a spus că trebuie să își facă partea lor de contribuție pentru a pune capăt pandemiei. Dar pentru unii - nu a mers așa cum se așteptau. În loc de compasiune, au fost întâmpinați cu scepticism; în loc să fie ajutați, au fost evitați; în loc să fie ascultați, au fost reduși la tăcere.

Boala nevăzută (The Unseen Crisis) este un documentar de lung metraj care oferă o privire intimă și necenzurată în viețile celor care trăiesc cu urmările debilitante ale vaccinurilor Covid-19. Documentarul examinează problema cererilor de despăgubire pentru leziuni cauzate de vaccinurile Covid-19 într-un mod inovator, onest și cuprinzător, cu ajutorul interviurilor cu experți, al declarațiilor avertizorilor și al statisticilor guvernamentale din domeniul sănătății."

Traducere si subtitrare: Ionel Trandafir 24 august 2023