ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O comisie guvernamentală din Filipine lansează o investigație privind mortalitatea în exces din timpul „pandemiei”, neatribuită Covid. Într-o evoluție recentă, comitetul guvernamental din Filipine responsabil de cercetarea perioadei pandemiei a făcut un pas important, votând pentru a lansa o investigație specială privind excesul de 327.000 de decese excesive inexplicabile care au avut loc între 2021 și 2022, semnalează astăzi pagina de Twitter a filmului Died Suddenly / Moarte Subită (VIDEO AICI).

Reamintim că vineri, premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că cercetații penal în Afacerea Vaccinurilor ar trebui anchetați și pentru „omor din culpă”.

„Am avut o mortalitate pe primul loc in lume in pandemie, de acel lucru nu mai vorbeste nimeni, acolo ar fi trebuit in primul cercetat ce s-a intamplat. Exista si omor din culpa prin deciziile pe care le-ai luat.”, a spus, ieri, Ciolacu.

Vedeți Ciolacu aruncă bomba în Afacerea Vaccinurilor: ”Există și OMOR DIN CULPĂ prin deciziile pe care le-ai luat” - Torpilă la Cîțu și ceilalți anchetați penal de DNA

De asemenea, săptămâna aceasta, procurorul șef al statului Texas a anunțat dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

262.000 de decese au avut loc în 2021, după declanșarea campaniei de vaccinare, și apoi, în 2022, alte 67.000 de morți „inexplicabile”. „Suntem șocați”, a spus vicepreședintele Camerei Reprezentanților din Filipine, Dannilo Fernandez, la începutul acestei săptămâni. VIDEO:

„Este vorba despre un exces de 260.000 de decese pe care le-am înregistrat în această țară. Vom prezenta un grafic care provine de la Autoritatea de Statistică din Filipine. Departamentul de Sănătate, are, de asemenea, copii care au fost prezentate. Suntem șocați să aflăm că au existat 262.000 de decese în exces numai în 2021.”, afirmă Dan Fernandez

El a mai adăugat că tendința îngrijorătoare a continuat și în anul următor: „După aceea, 2022, am avut încă 67.000 de decese în exces. Toate acestea sunt decese inexplicabile (non-COVID).”

„Pe măsură ce ancheta se desfășoară, familiile celor pierduți vor urmări îndeaproape, sperând să obțină claritate și încheiere în fața unei dureri atât de copleșitoare. Națiunea filipineză și întreaga lume așteaptă răspunsuri care să facă lumină în acest capitol întunecat al excesului inexplicabil de decese.”, a mai spus parlamentarul filipinez.

Investigația are ca scop să facă lumină asupra circumstanțele din jurul acestor decese și să identifice orice potențial cauze subiacente.

Decizia de a iniția o investigație a fost luată de un Guvern printr-un comitet guvernamental responsabil cu supravegherea problemelor de sănătate publică. Comitetul, format din experți din diverse domenii, va întreprinde o  analiză cuprinzătoare a datelor disponibile și va realiza interviuri cu persoane relevante, inclusiv profesioniști din domeniul medical neafiliați concernelor Big Pharma, familii ale celor decedați și martori.

Investigația se va concentra pe determinarea cauzelor acestor decese excesive, care au rămas „inexplicabile” până în prezent. De asemenea, aceasta va încerca să identifice orice tipare potențial, mai informează și alte surse de presă.