ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Marcel Ciolacu a aruncat vineri la România TV, într-un dialog cu Victor Ciutacu, o bombă, care sperăm să nu rămână doar o petardă fumigenă.

În contextul dosarului DNA privind achiziția de vaccinuri, în care sunt cercetați penal, din câte se știe până acum, fostul premier Florin Cîțu și foștii miniștri Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă, Nelu Tătaru și adjunctul lui Valeriu Gheorghiță, Andrei Baciu, prezidențiabilul PSD aflat în drum spre Washington a afirmat că în primul rând organele de anchetă ar fi trebuit să verifice de ce în România s-a înregistrat în pandemie cea mai ridicată rată a mortalității la nivel mondial.

Vedeți și Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali" 

„Nu am comentat niciodata o decizie a unui magistrat, nu am comentat niciodata o decizie a CCR.

Daca dorim sa avem un stat de drept si sa respectam anumite reguli, in toate tarile democratice se respecta aceste reguli. Stiam cu totii ca am fost tinuti in casa si in acea perioada s-au intamplat cele mai mari grozavii din Romania.

Nu as incepe cu furturile si cu incapacitatea guvernamentala, aduceti-va aminte ca oamenii n-au avut acces la sistemul public de sanatate.

Parerea mea este ca a fost mult amatorism, multa prostie, au si furat.

Exista un raport al Curtii de Conturi in ceea ce priveste mastile luate la preturi astronimice. Cred ca avem datoria sa aflam adevarul, care convine unora si nu convine altora, dar adevarul este unul singur”, a declarat Ciolacu, citat de ȘtiripeSurse.

Ciolacu i-a mai criticat și în timpul pandemiei pe Cîțu, Voiculescu și Arafat, la momentul tragediei de la Spitalul Victor Babeș.

Cu privire la personajele anchetate penal, Ciolacu a declarat:

„Din punctul meu de vedere, ar fi trebuit sa plece de mult din spatiul public, chiar daca au furat, chiar daca nu au furat.

Am avut o mortalitate pe primul loc in lume in pandemie, de acel lucru nu mai vorbeste nimeni, acolo ar fi trebuit in primul cercetat ce s-a intamplat.

Exista si omor din culpa prin deciziile pe care le-ai luat.

Citiți și TOȚI ȘTIAU. CRIMINALII

Cand vrei sa fii ministru, premier, trebuie sa-ti asumi si aceste lucruri. E ridicola atitudinea lor in acest moment, cu 'dosare politice'.”, a adăugat premierul.

Ciolacu a aruncat o bombă. Să nu rămână tiribombă.

Citiți și ARAFAT JUDECAT, PENTRU CEI LEGAȚI DE PAT! Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță s-ar putea afla ȘI EI în Dosarul Vaccinurilor deschis de DNA