ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezent la festivitățile de Mica Unire, Mihai Chirica a făcut o nouă gafă de zile mari, în timp ce vorbea despre semnificația zilei, transmite Știripesurse. Acesta a spus făuritorii urinii, în loc de făuritorii Unirii, deși nu Gregorian Bivolaru de la MISA era cel sărbătorit.

Citiți și Grofii de la Putere, huiduiți de sărbătoare la Iași, Constanța și București, unde Iohannis a fugit în trombă de români. AUR a mărșăluit pentru Unire pe străzile Iașiului cu JOS HOTARUL DE LA PRUT! Simion: Guvernatorii să se huiduie ei între ei la bălci

Momentul a fost suprins de urechile vigilente din auditoriu și a devenit viral pe tiktok, acolo unde a ajuns sub formă de mic video

„Astăzi am venit să vorbim cu pioșenie despre cei care s-au sacrificat pentru această națiune. Alexandru Ioan Cuza, Regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii urinii, ei ne-au lăsat această mândră moștenire!” , a spus Chirica de la tribuna oficială.

VIDEO: