Sfinții închisorilor

MARTIRII ANTICOMUNIȘTI Viața jertfitoare a frumoasei ”teroriste” Justina Constantinescu, soția preotului-martir Ioan executat la Jilava, susținătoarea Haiducilor Muscelului, mama ”teroristei” Iuliana Preduț și bunica Justinei Libertatea, născută în închisoare (+17 Aprilie 1983)

„Inculpata Constantinescu Justina a găzduit pe membrii fugari ai bandei teroriste și a ținut legătura cu o serie de membri care sprijineau pe teroriști.” Torturată în cursul anchetelor de la Securitatea din Pitești, de către torționari

VIDEO HRISTOS S-A NĂSCUT! ADEVĂRAT S-A NĂSCUT! Părintele Justin despre cum era sărbătorită Nașterea Domnului de bunicii noștri. Maicile de la Petru Vodă - Colinde ale foștilor deținuți politici, POEȚI DIN ÎNCHISORI, Radu Gyr, Vasile Voiculescu, Andrei Ciurunga

Hristos S-a născut! Adevărat S-a născut! Aceasta este urarea cu care se salutau odinioară creștinii de Nașterea Domnului. Ascultați un frumos interviu cu Părintele Justin Pârvu, care ne amintește cum serbau Crăciunul bunicii noștri.

VIDEO Duminica Sfinților Români la Petru Vodă. Predica Parintelui Arhimandrit Hariton Negrea și video de la pomenirea Părintelui Justin Pârvu la 10 ani de la nașterea la Ceruri

Pe 16 iunie 2023 s-au împlinit 10 ani de la trecerea în veșnicie a Părintelui Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă.  În Duminica Sfinților Români, urmașul său la stăreția de la Petru Vodă, Părintele Arhimandrit Hariton Negrea, a menționat în predica sa și jertfa fraților Părintelui Justin, mărturisitorii credinței din închisorile bolșevice.

HRISTOS A ÎNVIAT! Părintele Justin: Creștinul ortodox este împăratul cerului și al pământului. Singura grijă aceasta este: să-L ai mereu pe Hristos înviat în inima ta! HRISTOS A ÎNVIAT!

Să dea Dumnezeu ca Patimile Domnului și suferințele și persecuțiile neamului nostru să ne dea tăria să înfrun­tăm necazurile acestor vremuri, ca să putem rămâne așa cum ne-am născut în Tradiția noastră ortodoxă și să nu ne rătăcească nimeni cu învățături străine de duhul evanghelic.