ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veteranul de Război și legendarul explorator și scriitor, General maior aviator Radu Theodoru, împlinește azi 100 de ani.

Îi dorim La Mulți și Binecuvântați Ani!

Născut pe 17 ianuarie 1924, în apropierea zilei de 15 ianuarie, data oficială de naștere a lui Mihai Eminescu, ne bucurăm să-i prezentăm și crezul său despre Românul Absolut:

Eminescu este Biblia Românismului! Eminescu reprezintă pentru mine esența românității. Pe masa mea de lucru există Biblia și Eminescu - Opera Politică. Aceasta este esențială. Aceasta ne reprezintă. Opera Politică are valoarea permanenței, a eternității. Aceasta e România, prezentă, trecută și viitoare: Eminescu. E Biblia Românității. Acesta este Eminescu! Pentru mine, Opera Politică a lui Eminescu este esența Istoriei Românilor. Nu numai a Istoriei trecute. Nu. A Istoriei trecute, prezente și viitoare", ne-a transmis într-o filmare Mareșalul Românismului, Radu Theodoru (video aici).

Vedeți și Radu Theodoru, la aproape 100 de ani, pe care îi împlinește peste câteva zile, face o mărturisire publică despre Românul Absolut: Sunt ceea ce sunt datorită lui Eminescu! Căutați-l pe adevăratul Mihai Eminescu în Opera Politică! LA MULȚI ANI!

Îl puteți  găsi, zilnic, și pe Facebook, unde puteți citi cum a fost felicitat oficial de Ministrul Apărării.

Urmăriți-l mai jos, cu discursul său vibrant, la 100 de ani de la ocuparea de către brava Armată Română a Budapestei și urmată de eliberarea capitalei Ungariei de hoardele maghiaro-bolșevice:

Iată-l în tinerețe:

LA MULȚI ANI!