ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acuzați că sunt la originea îmbolnăvirilor cu E.coli, produsele Lactate Brădet au fost eliminate/retrase de pe piață.

Ce facem cu marile lanțuri de magazine în care colcaie șobolanii? Sau care vând apă otrăvită? Sau care fură la cântar?

Iată o întâmplare care a avut loc vineri seara, într-un hipermarket Auchan din București. Un client a dorit să cumpere măsline fără sâmburi și a mers la raionul dedicat. Ajuns acolo, a cerut produsul, numai că, spre stupoarea sa, vânzătoarea i-a spus că are măsline fără sâmburi la vânzare, dar că mai bine ar cumpăra altceva! Clientul s-a blocat, neînțelegând despre ce e vorba. Atunci, vânzătoarea a luat o măslină și i-a arătat-o: era putrezită în interior! Clientul a plecat uluit de la raion, punându-și niște întrebări.

Cum este posibil să menții la vânzare asemenea produse? Chiar nu îi pasă nimănui de ceea ce mâncăm? Foarte probabil, aceste resturi, că nu se mai poate vorbi de mâncare în acest caz, ajung la bucătăria Auchan, unde se transformă în pizza și alte feluri de mâncare, fiind vândute clienților. Nimic nu se pierde, totul se transformă. 

Probabil cei de la ANPC și ANSVSA sunt ocupați să stârpească și ultima urmă de produs Lactete Brădet din magazine și ignoră alte abuzuri la care sunt supuși clienții români. Sau probabil nu au voie să controleze "al patrulea angajator din România", după cum se spune în comunicatele pe care francezii le remit presei din când în când.
 
Pentru a proteja vânzătoarea, nu vom dezvălui despre ce magazin este vorba.

Ironia sorții este că cei care au anunțat primii că retrag de la vânzare produsele Lactate Brădet au fost cei de la hipermarketurile Auchan. Ce-i drept, au revenit asupra deciziei în 24 de ore.