ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Complexul de birouri AFI Park ar urma să fie preluat de proprietarii lanțului de magazine Dedeman după ce cele două părți au semnat anul trecut o scrisoare de intenție legată de această tranzacție, informează New Money.

Încă de anul trecut se știa informația că cele cinci clădiri vor fi vândute pentru peste 160 de milioane de euro, dar nu și cui vor fi.

Complexul AFI Park are o suprafață închiriabilă totală de 70.000 de metri pătrați și un grad de ocupare de 97%. Printre chiriașii clădirii de birouri se numără Electronic Arts, Telus, Endava, Microchip Technology sau Cameron.

Lanțul de magazine de bricolaj Dedeman reprezintă cea mai mare afacere antreprenorială din România care a ajuns la cifre de afaceri de un miliard de euro în 2015.

Pe de altă parte, AFI mai are în plan să dezvolte un parc de retail pe un teren de 80.000 de metri pătrați pe care îl deține în Arad, respectiv un proiect mixt pe terenul de 148.000 de metri pătrați pe care îl are în cartierul Bucureștii Noi din Capitală.