ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un băiețel de 10 de ani a dansat lasciv într-un club de homosexuali din Brooklyn, New York, pe 1 decembrie, anunță publicația Dangerous.com.

Cu o perucă feminină pe cap și machiat strident, copilul a dansat pe scenă în cadrul evenimentului intitulat „Club Whoa”, găzduit de barul gay „3 dollar bill” din Brooklyn. Cei care au dorit să participe la „spectacol” au cumpărat bilete prin intermediul unei pagini de internet, micuțul începându-și „show-ul” la miezul nopții.

În timp ce copilul dansa pe scenă, bărbații din auditoriu aruncau cu bani pe scenă, așa cum se procedează de-obicei cu dansatoarele din cluburi de striptease. Totul în aplauzele unor travestiți îmbrăcați indecent, așa cum precizează sursa citată (FOTO). 

Imaginile au fost surprinse de către un utilizator de youtube, care le-a publicat pe respectiva rețea de socializare. Băiețelul în cauză este Desmond, copilul devenit faimos după ce în 2018 a devenit imaginea marșului LGBT din New York.

 La o zi după spectacol, unul dintre cei care fost martori la apariția micuțului a scris că „Am plecat după ce am văzut un copil dansând pentru bani la miezul nopții. Asta se întâmpla sâmbătă noaptea și-atunci sunt foarte tulburat de ce am văzut”.

Copilul este purtat cu regularitate pe la evenimentele travestiților și homosexualilor, părinții încurajându-l în acest sens. Un exemplu este o emisiune găzduită de un homosexual celebru în SUA, Michael Alig, cel care tocmai a ieșit din pușcărie după ce a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru că și-a ucis și dezmembrat furnizorul de droguri.

În emisiunea respectivă, Desmond a fost așezat sub un desen pe care era scris cuvântul Rohypnol alături de un copil. Rophynol este un drog folosit de violatori. (FOTO jos).

Tot în 2018, o revistă a homosexualilor a folosit imaginea unui băiețel de 8 ani pentru a se promova pe rețelele sociale.

În 2016, Televiziunea de stat din Canada a realizat un documentar despre pedofili, despre care asociațiile pentru părinți au afirmat că urmărește îmbunătățirea imaginii acestor persoane.

În 2017, siteul Vice.com a fost acuzat de promovarea pedofiliei.

 

În 2013, asociația pro-LGBT Accept l-a invitat pe profesorul homosexual Gert Hekma să vorbească la Facultatea de Sociologie a Universității București. Hekma predă „studii gay” la a Departamentul de Sociologie și Antropologie al Universității din Amsterdam, susține teza departajării legale a pedofiliei de „efebofilie”, argumentând că pedofilia privește doar copiii sub 12 ani iar „efebofilia”, adică sexul adulților cu copii de peste 12 ani, este o stare de normalitate. Așa rezultă dintr-un interviu acordat publicației de psihologie și psihoterapie „Spiegeloog” („Ochiul-oglindă”), reprodus pe pagina lui Hekma de pe site-ul Universității din Amsterdam (citiți integral la Interview of Gert Hekma by Thea Schepers: Children and Sexuality), din care reproducem pasaje:

„There is a difference between paedophilia – sex with young children – and ephebophilia, which is sex with children somewhat older than twelve years. But most often, the word "paedophilia” is used for both.”

„Este o diferență între pedofilie – sexul cu copii mai tineri – și efebofilie, relația sexuală cu copii ceva mai mari de 12 ani. Dar cel mai adesea, termenul de pedofilie este folosit pentru ambele.”