ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


James O’Keefe, fondatorul și președintele Project Veritas – care a făcut dezvăluiri-bombă despre Pfizer, prin înregistrările cu camera ascunsă –, și-a luat un concediu plătit de la organizația de presă nonprofit, în timp ce consiliul de administrație de gândește dacă să-l îndepărteze din funcția de conducere, potrivit unor actuali și foști angajați ai organizației, relatează Intelligencer

Potrivit Intelligencer, un mesaj intern trimis angajaților Project Veritas de către directorul executiv al organizației, Daniel Strack, menționează că O’Keefe își va lua „câteva săptămâni de PTO [„paid time off”, concediu plătit] binemeritat.

Mesajul intern al lui Strack către angajați a făcut referire la ceea ce a numit a fi „un timp de destindere” și a spus că a avut loc o ședință a consiliului de administrație în care s-a discutat despre „sănătatea organizației” și că, deși „nu am venit cu soluții finale, totuși, am luat câteva decizii imediate”. În mesaj s-a menționat că doi directori de top ai Project Veritas, printre care directorul financiar al organizației nonprofit, au fost „reinstalați în funcții”. Mai multe surse au spus că cei doi fuseseră concediați recent de O’Keefe.

O întâlnire a consiliului de administrație al Project Veritas este programată vineri, când se va discuta potențiala înlăturare a lui O’Keefe. Sursa a spus că Project Veritas era în prezent împărțit între un grup de angajați care sunt percepuți drept loiali lui O’Keefe, inclusiv consilierul său de comunicare, R.C. Maxwell, și consiliul de administrație, care este nemulțumit de ceea ce consideră a fi managementul defectuos al lui O’Keefe.

„Rezist tentației de a mă gândi la sumele uriașe de bani care sunt trimise de la Big Pharma către PV pentru contracte de «publicitate»”, scrie bloggerul Peter Halligan, care a semnalat știrea.

„Big Pharma câștigă din nou. Dr. Jordon Trishton Walker, care a făcut dezvăluirile cu privire la Pfizer, se poate să fi pus presiune asupra Project Veritas și să vrea să dispară James O'Keefe. Dacă James O'Keefe pleacă, Project Veritas nu va mai exista!” - a scris un comentator, la postarea bloggerului. 

Când a fost contactat miercuri la telefon, Matthew Tyrmand, un jurnalist conservator care face parte din consiliul de administrație al Project Veritas, a spus că trebuie să intre într-o întâlnire și că nu poate vorbi. Când a fost întrebat în mod special dacă O’Keefe este înlăturat, el a răspuns: „Am spus că intru într-o întâlnire și că nu este momentul potrivit. Ce nu înțelegeți?” Nu a răspuns la apelurile telefonice ulterioare. Alți doi membri ai consiliului nu au răspuns la mesajele telefonice.

În timp ce zvonurile despre potențiala înlăturare a lui O’Keefe au circulat în rândul prietenilor și inamicilor săi miercuri, pe conturile sale de Twitter și Instagram, foarte active de obicei, nu a mai fost făcută nicio postare. 

Videourile cu camera ascunsă, realizate de echipa Project Veritas condusă jurnalistul James O'Keefe, au surprins un director Pfizer, Jordan Trishton Walker, dezvăluind despre ceea ce Project Veritas a descris a fi cercetare periculoasă despre câștigul de funcții, legată de vaccinurile COVID. Un video din serie a culminat cu o altercație fizică între O’Keefe și angajatul Pfizer.