ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Invitat la emisiunea din 6 ianuarie a lui Tucker Carlson, profesorul de biologie evolutivă Bret Weinstein a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Bret Weinstein a fost unul dintre participanții la ceea ce ActiveNews a considerat Evenimentul Anului 2023: a patra conferință internațională pe tema crizelor mondiale generate de Covid (ICS4), care s-a desfășurat la București. Evenimentul, cu o participare de excepție, a fost total ignorat de presa mituită din România. Practic, doar ActiveNews a relatat pe larg despre manifestarea extraordinară de la București. Aici, omul de știință a analizat date venite de la toți colegii participanți, care atestă că, potrivit propriilor studii clinice ale Pfizer pentru serul experimental Covid, în una din 800 de injecții - nu 800 de persoane ci de injectări, o doză din 800, subliniază profesorul - a fost dat un răspuns advers foarte grav, ceea ce reflectă o rată a riscului mortal foarte ridicată. Calculele arată 17 milioane de decese, până acum.

Iată mai jos momentul cheie al emisiunii, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Weinstein: Am participat recent în România la o conferință despre criza CovidA fost un demers de a dezvălui ceea ce înțelegem astăzi. Și am văzut o estimare credibilă de circa 17 milioane de morți în toată lumea din cauza acestei tehnologii (ARN-mesager).

Carlson:17 milioane de morți din cauza vaccinurilor Covid?

Weinstein: Când te raportezi la miliarde (de vaccinuri) nu e greu să ajungi la o cifră ca aceasta, cu o tehnologie care este periculoasă.

Carlson: Pentru a avea o imagine mai clară, e ca numărul victimelor unui război mondial.

Weinstein: Da, absolut. Este o mare tragedie a istoriei. Și, în mod uimitor, nu s-a terminat. Încă mai recomandăm aceste lucruri (vaccinuri) pentru copiii sănătoși. La care de la bun început nu exista nici o șansă să aibă vreun beneficiu de pe urma lor. Dar toate șansele să sufere vătămări care să fie nu doar grave, ci tragice, în condițiile în care copiii au o viață lungă înaintea lor.

Dacă distrugi sistemul imunitar al unui copil, acesta va trebui să își petreacă restul vieții sale – probabil mai scurtă – cu această tară. Deci, de la bun început nu a avut nici un rost să le administreze unor copii.

Faptul că încă fac acest lucru, când urgența – presupunând că a fost una – este clar că a luat sfârșit, și când nu a existat nici o justificare întemeiată de a le administra unor copii sănătoși... Copiii sănătoși nu mor de Covid... Iar vaccinul nu împiedică să te infectezi sau să transmiți. Deci, literalmente, nu a fost nici o justificare.

Aici puteți vedea integral senzaționala emisiune cu subtitrare în engleză.