ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vi-l mai aduceti aminte pe Nelu Tataru, PNL?

Cel care ne spunea cu nonșalanță despre vaccinarea obligatorie a copiilor și decăderea părinților din drepturile părintești dacă nu sunt de acord să îi vaccineze. (VIDEO mai jos)


În referatul DNA se vorbește și despre numărul dozelor acceptate de el (33.328.096 doze, pe cand Romania avea numai 10,7 mil persoane eligibile pentru vacc), însă la el nu se pune, i-a găsit DNA scuza:


„Chiar dacă A EXISTAT UN GRAD DE INCERTITUDINE CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA CA TOATE VACCINURILE pentru care urma să se încheie Acorduri de cumpărare în avans SĂ FIE AUTORIZATE, motiv pentru care există și o explicație logică pentru contractarea celor 33.328.096 doze vaccin de către Tătaru Nelu și 4.260.270 de către Voiculescu Vlad Vasile în decembrie 2020, totuși după data de 29 ianuarie 2021 se cunoștea foarte clar că România avea contractate 29.067.828 doze vaccin autorizate cu regim de administrare de 2 doze/persoană, iar din 11 martie 2021 mai avea acces la încă 8.520.538 doze vaccin autorizate Janssen, cu regim de administrare de o doză/persoană, deci la un total de 37.588.366 doze vaccin autorizate”, potrivit referatului procurorilor.

Deci, Tătaru a acceptat să fie comandate pentru România și plătite de România mai mult de două doze de căciulă* pentru toată populația ”eligibila” a României când nici nu se știa dacă vaccinurile vor fi toate autorizate, dar nu e nicio problemă. La el e bine.

Păi ce faceți măi băieți?
Cu câte ocale măsurați?

Cu 2, 3 ,9, 10?

* Dintr-o fiolă/doză Pfizer se administrau cinci doze de vaccin - Nota Redacției

VIDEO: