ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am avut bucuria să-i urăm La Mulți Ani! Maestrului Ion Cristoiu chiar în fieful său, laboratorul secret și ultra-utilat al analizelor sale (FOTO mai jos), unde își sărbătorea cea de a 75 aniversare a zile sale de naștere muncind, după cum se vede în filmarea de mai sus. Cu o altă ocazie, neobositul gazetar ne-a explicat și cum își gestionează utilajele hi-tech pentru o cât mai mare eficiență.

În Jurnalul său Video de azi, Ion Cristoiu abordează Întâlnirea Xi - Biden, care, afirmă analistul, s-a redus la un singur subiect: Fentanyl. Toată bilaterala China-SUA, derulată pe fondul unui eveniment internațional anual, s-a desfășurat într-un oraș curățat peste noapte de zombi drogați - chiar cu produsl chinezesc Fantanyl - și pietrificați în poziții ciudate pe străzile din San Francisco. În acest context, reputatul scriitor și ziarist apreciază editorialul ActiveNews scris de Adrian Pătrușcă pe această temă - Miracolul de la San Francisco.

De asemenea, sunt analizate mișcările tectonice interne care pot duce și la declanșarea unor activități vulcanice, pe de-o parte cu un Marcel Ciolacu, șeful PSD, care șantajează PNL cu amenințarea anticipatelor, și pe de cealaltă parte printr-un Rareș Bogdan transformat brusc, și de către Ciolacu, în vedeta luptei PNL cu PSD și care cere în replică stabilirea unui „front comun”, „de dreapta”, anti-PSD, în încercarea de a-și demonstra utilitatea și a forța o eventuală candidatură a sa la Prezidențiale contra actualului prim-ministru (VIDEO mai sus).

Din partea ActiveNews, pe lângă aprecierile colegiale, i-am oferit împreună cu artistul plastic George Sorin Nicolae (FOTO), colaboratorul nostru apropiat pe linie artistică, un portret desenat de acesta și apreciat de Maestrul Ion Cristoiu, căruia îi dorim multă sănătate și putere, ca și până acum, pentru a echilibra, chiar de unul singur, de multe ori, peisajul media actual, dat cu totul peste cap prin vânzări/cumpărări la kilogram și trădări pe bandă ale sensului real al meseriei de jurnalist, cel în folosul națiunii și al Adevărului. La Mulți Ani!

PORTRETUL ARTISTULUI: