ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ceva timp, nanotehnologia, aproape necunoscută oamenilor de rând dar și majorității specialiștilor din diverse domenii, ba chiar negată și aruncată în zona conspiraționismului, a început să fie descoperită de noi toți.

Am aflat că acest domeniu beneficiază de o finanțare enorma de ordinul sutelor de miliarde de euro https://pubs.rsc.org/en/content/articlehtml/2022/na/d2na00439ași că nanotehnologia și nanomaterialele sunt intens folosite de peste vreo douăzeci de ani în mai toate lucrurile ce fac parte din viața noastră: medicamente, vaccinuri, alimente, cosmetice, etc. Toate ar fi fost bune și frumoase dacă nu aș fi aflat că aceste nanoparticulele au alte proprietăți decât particulele mai mari și, prin urmare, necesită reglementări noi, altele decât cele pentru particulele mai mari.

https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Geanina-Hagima-Vaccinurile-covid-ARNm-noutati-in-ce-priveste-compozitia.-Nanotehnologia-%E2%80%93-elefantul-din-camera.-Solutii-186261

Din păcate, deși au existat mai multe atenționări chiar din partea cercetătorilor pe această temă, de douăzeci de ani nu au fost pusă la punct o legislație clară în acest domeniu. În plus, nici din punct de vedere toxicologic  aceste particule și tehnologii nu sunt complet evaluate, fiind multe dovezi despre toxicitatea lor, despre posibilitatea alterării ADN-ului, despre generarea a  diverse patologii printre care cancere, boi autoimune, boli prionice. Nu în ultimul rând și deloc de neglijat, nanotehnologia, poate fi folosită și în realizarea unei noi generații de arme, foarte eficiente, datorită faptului că nanoparticulele sunt invizibile și pot fi manipulate de la distanță. 

Având în vedere că nanotehnologia este unul din obiectivele celei de-a patra revoluții industriale a Forumului Economic Mondial și că lumea avansează cu pași repezi spre Marea Resetare anunțată de Klaus Schwab am considerat că este nevoie să acționam pentru informarea oamenilor dar și pentru lămurirea acestor probleme ce ne afectează și ne vor altera viețile din ce în ce mai mult, într-un mod ireversibil.

În cercetările mele am aflat de existența unui român care a avut și are un rol esențial în dezvoltarea acestui domeniu. Domnul Mihail Roco, inginer de origine română, este unul dintre principalii arhitecți ai Inițiativei Naționale de Nanotehnologie din SUA. El este autorul principal al strategiei primului program național american în domeniul nanotehnologiilor, lansat în anul 2000 de președintele Bill Clinton. Profesorul Roco s-a implicat și în inițierea și dezvoltarea cercetării nanotehnologice în România. Din 2011, Mihail Roco este Doctor Honoris Causa al Universității Politehnica din București, pe care a absolvit-o în 1970, iar din 2012 este membru de onoare al Academiei Române, Secția de Știința și Tehnologia Informației https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/100-fp-romania-2015-cine-ce-a-facut-relevant-in-1699121.html.

Având aceste informații și ținând cont de situația gravă în care suntem, de faptul că autoritățile și cercetătorii noștri nu răspund la solicitarea de a realiza o analiză oficiala a serurilor experimentale anti-covid, pentru a găsi remedii la dezastrele determinate de aceste produse, am decis să-i scriu acestui domn. In data de 18 decembrie i-am trimis acestui merituos român următorul e-mail, :

Stimate domn Mihail Roco,

Sunt medic ginecolog român. În perioada așa-zisei pandemii am observat manipularea medicală grosolană și, ca urmare, am fost atenta la ce se întâmplă și la direcția urmărită de autorități.  In același timp, alături de alți colegi și activiști civici, am luat atitudine publică împotriva măsurilor medicale aberante impuse de politicieni. Printre multele lucruri descoperite pe parcursul celor patru ani, a fost și domeniul puțin cunoscut al nanotehnologiei în care dumneavoastră sunteți expert, cred că cel mai important la nivel mondial, de peste douăzeci de ani. Am observat că ați fost unul din principalii fondatori ai Inițiativei Naționale pentru Nanotehnologie. Am răsfoit si unul din primele documente în care apare numele dumneavoastră

https://obamawhitehouse.archives.gov/sites/default/files/microsites/ostp/bioecon-%28%23%20023SUPP%29%20NSF-NBIC.pdf?ref=insight.openexo.com 

și unul dintre ultimele  

https://nseresearch.org/2023/overviews/MCR_2023-0918_NNI_at_20_years-enabling_new_horizons_JNR_Springer_28p.pdf .

Vă felicit pentru munca susținută in acest domeniu și mă bucur că un român a reușit asemenea performanțe.

Totuși, in ciuda progreselor remarcabile din acest domeniu, potențial benefice oamenilor, în căutările mele am aflat și lucruri extrem de neplăcute, și anume că produsele acestui domeniu puțin cunoscut publicului larg, dar și specialiștilor, sunt amplu și de mult timp folosite în mai toate produsele ce le utilizăm în viața noastră zilnică. Am aflat că aceste nanotehnologii nu au o legislație bine pusă la punct iar studiile toxicologice nu sunt riguroase. Efectele adverse nu pot fi neglijate deoarece ele pot consta inclusiv în alterări ale ADN-ului, în modificări conformaționale ale proteinelor generatoare de boli prionice și în crearea de boli autoimune prin efectul „corona”.  Nanotehnologia se folosește în alimentate, cosmetice, și mai ales in medicamente, lucruri despre care nu se vorbește deloc, nu se învață nici in facultate, nici după facultate. După cum dumneavoastră bine știți (și acum știu și eu după ce m-am documentat), nanoparticulele au proprietăți speciale, diferite de aceleași  materiale la scară mai mare. Practic nanotehnologia reprezintă un alt univers, este adevărat - fascinant, care funcționează după reguli fizico-chimice proprii. Prin urmare necesită reglementări adecvate, investigații toxicologice adecvate. Din păcate, am observat că de 20 de ani se încearcă reglementarea acestui domeniu și nu s-a obținut acest lucru. Nanotehnologia a fost folosită si în "vaccinurile” covid și cercetătorii nu se sfiesc să afirme asta.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1748013221000670?via%3Dihub , https://www.nature.com/articles/s43586-023-00246-7

Dar nu este oare ilegal să folosești ceva nereglementat in compoziția unor produse injectabile pentru acceptarea cărora s-au facut presiuni enorme pe populație? Sau se merge pe principiul că dacă nu este reglementat este legal? Am găsit o afirmație de felul acesta într-un document NASA din 2001 care m-a cam îngrozit.

https://archive.org/details/FutureStrategicIssuesFutureWarfareCirca2025/page/n111/mode/2up

Cred că s-a ajus prea departe și sper că dumneavoastră ca cercetător si coordonator al unui astfel de domeniu cunoașteți toate acestea.  V-am scris pentru că eu sper că ce ați realizat dumneavoastra nu a fost cu rea intenție, deși, din documentul din 2002 "CONVERGING TECHNOLOGIES FOR IMPROVING HUMAN PERFORMANCE: NANOTECHNOLOGY, BIOTECHNOLOGY, INFORMATION TECHNOLOGY AND COGNITIVE SCIENCE” rezultă o anumită aroganță care pare că l-a exclus pe Dumnezeu. Nu știu dacă sunteți o persoană religioasă, tind să cred că nu sunteți, dar vă doresc să deveniți, pentru că lumea nu are sens fără EL. Construcțiile artificiale nu vor reuși niciodată să realizeze ce a creat EL.  

Din păcate, am aflat că domeniul nanotehnologiei nu este folosit doar în scopuri nobile ci și pentru control și crearea de diverse boli. Pandemia covid este cu siguranță creată cu aceste tehnologii, serul miraculos, declanșator de morbiditate și mortalitate are la bază astfel de tehnologii, iar a Patra Revoluție Industriala și transumanismul promovate de Forumul Economic Mondial au un centrul preocupărilor nanotehnologia, interfața creier computer etc. Am văzut cu proprii mei ochi magnetismul de la locul injectării serurilor magice, codurile MAC ale vaccinaților în contextul instalării agresive a tehnologiei 5G și am efectuat relativ recent și o analiza a "singurei soluții” pentru plandemie. La analiza prin microscopie electronică cu  raze x a unui ser Pfizer Omicron am constatat carbon , oxigen, siliciu!!!, ytriu!!!, titan, iar la analiza unui ser Moderna am identificat pe lângă carbon , oxigen, din nou siliciu!!!, titan !!!, staniu!!!, aluminiu, fără a identifica atomi de azot și fosfor, cum ar fi fost normal dacă ar fi conținut ARNm sau contaminare cu ADN. Ce probabilitate era să nu găsesc în nici unul din aceste flacoane azot și fosfor? In ce priveste siliciul, yttriul, titanul, sunt elemente folosită în nanoelectronică, optogenetică . Se pare deci că produsele minune conțin doar nanotehnologie care, după cum știm, trece ușor și bariera hemato-encefalică. Deci obiectivele transumaniste sunt pe care de a fi realizate. Eu consider că liberul arbitru a fost grav încălcat  deoarece, când s-au injectat cu aceste produse, oamenii nu și-au dat acceptul pentru a deveni transumani. Am avut curiozitatea să analizez si un anestezic dentar , dar și un vaccin "clasic”. Si în acestea am găsit siliciul, care nu este trecut in prospect. Deci se pare că și vaccinurile clasice precum și alte produse injectabile au o în ele componente nanotehnologice. Concluzia mea este că suntem în situația pe care o descria atât de sugestiv Einstein „Nu știu cum va fi al treilea război mondial, dar al patrulea va fi cu pietre și lănci

Eu cred și sper că ce ați întreprins dumneavoastră în domeniul nanotehnologiei nu a fost cu rea intenție, chiar dacă se putea prevedea că vom ajunge în situația de acum. Pentru că sunteți român cu merite  recunoscute de către mediul academic românesc (fiind Membru de Onoare al Academiei Române) am rugămintea să mă ajutați în următoarele direcții:

1.      Să realizez o analiza oficială, în laborator recunoscut, a serurile ”minune” covid.

2.      Să analizez compoziția cheagurilor imense idenficate la autopsia cadavrelor persoanelor injectate.

3.      Să realizez analize oficiale pentru toate produsele injectabile , inclusiv a vaccinurilor "clasice” cu care ne sunt injectați copiii, și mai nou, și adulții.

4.      Să probez interacțiunea naotehnologiei cu tehnologia 5G.

5.      Să găsim împreună soluții pentru vindecarea ravagiilor determinate de serurile minune, dar și de nanotehnologia aerosolizată.

6.      Să identificăm persoanele responsabile de utilizarea abuzivă a acestor nanotehnologii fără informarea și fără acordul oamenilor. Cum este posibil ca eu să fiu numită conspiraționistă de Televiziunea Română https://www.tvrplus.ro/emisiuni/breaking-fake-news-78-16134 (de la  minutul 32) când vorbesc despre acest domeniu pe care îl consider "elefantul din cameră”, finanțat cu miliarde de dolari si euro?

Vă mulțumesc pentru răbdarea cu care m-ați urmărit și cred sincer că mă veți ajuta în îndeplinirea obiectivelor de mai sus. Aștept răspuns de la dumneavoastră, dovedind astfel că vă pasă de semenii dumneavoastră. Atașez și lucrarea în engleză pe care am de gând să o răspândesc pentru o mai bună informare a oamenilor, chiar daca nu este perfectă din punct de vedere gramatical.

Cu stima,

Dr. Geanina Hagimă,

medic primar obsterică-ginecologie”.

După trei  săptămâni am primit următorul răspuns în limba engleză:

"Dr. Geanina Hagimă,

Am primit e-mailul cu comentariile și opiniile dumneavoastră personale despre știința și ingineria la scară nanometrică. 

Inițiativa Națională de Nanotehnologie este un proiect și un program bazat pe știință în care implicațiile societale, inclusiv efectele asupra mediului și asupra sănătății, au fost abordate încă de la început. 

Toate obiectele naturale și create de om sunt construite din atomi și molecule și au o nanostructură la primul nivel de organizare a atomilor. 

Nanostructura se întâlnește în fiecare obiect material sau organism și în sine nu este periculoasă. 

Înțelegerea și utilizarea corectă a științei și ingineriei la scară nanometrică face lumea mai bună într-un mod fundamental. 

Combaterea posibilelor utilizări abuzive ale nanotehnologiei trebuie abordată în fiecare aplicație. Preocupările generale trebuie să fie abordate de către cercetători și producători, iar pentru produsele specifice, este responsabilitatea principală a celor care produc noile produse specifice să investigheze. Cadrul de reglementare este afectat de factori politici din fiecare țară și regiune. 

De exemplu, producătorii de vaccinuri trebuie să abordeze eficacitatea și siguranța produselor lor.

Nu sunt implicat direct în aplicațiile de cercetare medicală și nu pot răspunde sugestiilor dumneavoastră. Dacă există preocupări cu privire la deciziile din domeniul nanotehnologiei în Europa, luați în considerare să scrieți către UE/CE sau industriei locale. 

Cu sinceritate,

Mihail Roco NSF"

 

Prin urmare, deși nu am primit un răspuns favorabil la solicitările mele iar atitudinea domnului  Mihail Roco a fost una detașată de problemele semenilor săi, totuși am avut un răspuns decent în care cele afirmate de mine nu au mai fost considerate conspirații. Apreciez faptul că, spre deosebire de cei 34 dintre cei 35 de cercetătorii de la IMT- Bucharest cărora le-am trimis un e-mail asemănător https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Geanina-Hagima-Ne-mor-apropiatii-Cercetatorii-nostri-cui-slujesc-Noi-ce-facem-186492, acest domn a "pierdut” câteva minute a să-mi răspundă.

Ce avem de făcut? Trebuie să ne informăm mai mult. Trebuie să obținem lămuriri de la autoritățile noastre și de la cele europene în legătură cu nanotehnologia, să cerem oprirea imediata a utilizării ei , inclusiv a aerosolizării, pâna la reglementări și evaluări toxicologice corespunzătoare. De asemenea, este important să limităm consumul de medicamente, să stopăm utilizarea vaccinurilor, a alimentelor din supermaketuri, fast-food-uri până la finalizarea unor analize riguroase. Este timpul să ne orientăm spre alimentele din piețe, de la producătorii români și să încercăm, pe cât posibil, să avem un stil de viață sănătos.

Doamne ajută!

* Atașez si articolul meu in engleză despre nanotehnologie pe care l-am trimis și dumnealui.