ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Sosoaca, acest dublu-cabinet, a dublat întotdeauna tot ce mișcă autentic civic, nationalist sau simplu zis... patriotic.

S-a lipit de protestele noastre din pandemie, s-a lipit (atenție! fără Pic de credință în Sfintele moaște) de Cuvioasa, a dublat protestul nostru din 2 Octombrie 2021, a dublat (credeam ca în pace - dar nu) protestul din același 2 oct... 2022.

Acum Șoșoacă se insinuează în purtătoare de cuvânt a fermierilor deși, în mod repetat, protestatarii simpli veniți de la sute de km au repudiat-o zi după zi. Un reject explicit i s-a dat la Chiajna, unde i s-a și cântat:

Moby-Dick, Moby-Dick

Lasă-ne un pic!

Nu știm ce e în mintea doamnei cabinet sau ce sfori groase are încât își risca practic cariera politica cu acest joc cu societatea românească REALĂ (si nu cea de pe serverele pakistaneze de dau like-uri pe live-urile de pe TikTok și de la ZeusTv).

Un joc în care românii o dau afara pe ușa și ea intră pe fereastră!

Comunicatul de mai jos încearcă sa prevină aceasta frauda de identitate la care Radioul și Televiziunile pun umărul, ora de ora!

Rușine! Jos cu impostorii!”

Starea de Libertate 

DOCUMENTUL PROTESTATARILOR AGRICULTORI ȘI TRANSPORTATORI: