ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au trecut ore bune de când Cosmin Prelipceanu a instigat public: „Să-i scăpăm pe copii de părinții lor!”

Prelipceanu este un realizator TV cu state vechi, nu vreun corespondent de provincie fără experiență și timorat, pentru a fi bănuit că „a dat o bâlbă”. Că „a vorbit gura fără el”.

Mai mult, atunci când ministrul Educației, invitat în emisiune, a schițat o opoziție timidă,  Prelipceanu a întărit vehement:

„Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple!”

Reacția anemică a ministrului Educației este mai terifiantă chiar decât ieșirea lui Prelipceanu. 

Sorin Câmpeanu nu s-a ridicat de pe scaun pentru a părăsi platoul. A plasat un convenabil și parcă jenat „Nu pot să fiu părtaș la această afirmație” și a rămas la emisiune până la capăt.

Nici ajuns acasă, pe Cîmpeanu nu l-au frământat remușcările pentru lipsa lui de reacție. Nu a emis nici un comunicat, declarație, panseu de Facebook, prin care să își manifeste tranșant dezaprobarea.
 
Pentru că, în sinea lui, Cîmpeanu NU îl dezaprobă pe Prelipceanu.

Omul care ocupă fraudulos fotoliul de ministru al lui Spiru Haret și care a propus ca studenții nevaccinați să participe la examene echipați în combinezoane de protecție anti-COVID nu poate fi departe de scârbavnicele idei naziste ale lui Prelipceanu.

*


Au trecut aproape 24 de ore de la această monstruozitate publică și nu am înregistrat nici o reacție oficială din partea postului Digi 24. 
 
Nici din partea Consiliului Național al Audiovizualului. 

Nici din partea politicului – Președinție, Guvern, Parlament.

Tăcerea este asurzitoare. Ea demonstrează că Prelipceanu a spus ceea ce toți factorii de putere gândesc. 

Numai că, fiind doar prost, nu și politician, a spus cu voce tare ce i-a trecut prin cap.

Aceasta înseamnă „România Educată”: o țară monstruoasă care, după modelul Barnevernet, se pregătește să-i confiște pe copii din familiile care nu dovedesc suficientă Conștiință Civică.

„Îi scapă pe copii de părinții lor”, îi smulge din căminul familial, în care sunt otrăviți cu basme despre tradiții, puritate, bunătate, iubire de țară și Doamne-Doamne.
 
Aceasta este Pecetluirea Copiilor.

Armata Progresistă a viitorului se formează de pe acum și de la cele mai fragede vârste. Ea nu trebuie să aibă nici Mamă, nici Tată. Nici măcar Părinte 1 sau 2. 

Ea trebuie să asculte doar de Partid.

Sieg Heil!