ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prof.Dr. Tudorel Butoi spune că introducerea educației sexuale în școli va avea efecte nefaste asupra copiilor. În opinia sa, această agendă este împinsă din spate de anumite grupuri de interese.
 
În opinia reputatului psiholog criminalist, „nevoia” educației sexuale este creată artificial. Dr. Tudorel Butoi se referă la modificările aduse legii educației, prin care în școli va fi introdusă o oră obligatorie de educație sexuală.

„Sunt aspecte în această lege a educației care vor să satisfacă niște interese induse din spațiul european, al lumii occidentale. Se vorbește de noua revoluție sexuală. Rezultă din nevoi false, pentru că tineretul român, segmentul compus din adolescenți, copii, nu a cerut așa ceva, nu a existat o nevoie de așa ceva. Educația era satisfăcătoare. Falsez eu o nevoie și tot eu o satisfac. Această chestiune se vede și din corcoduș că este falsă.

Este creată de grupuri de interese. Pe fond apare în această lege educației necesitatea ca copiilor să le fie cunoscute, prin procesul educațional, „binefacerile” atingerilor sexuale. Uite, de-asta nu puteau copiii noștri să învețe scrisul, cititul, socotitul, etc că nu-și cunoscuseră beneficiile senzualității sexuale.

În calitate de psiholog vreau să atrag atenția cu severitatea competenței științifice că aplecarea către aplecarea spre cunoașterea senzorilor perceptibilității de tip sexual înseamnă punerea în competiție a plăcerii de tip hedonist cu nevoia de integrare a copilului și de surmontare a greutăților pe care le presupune învățarea.

Nu este ușor să înveți scrisul, cititul, limbajul tabletei spre exemplu, vis-a-vis de plăcerea hedonismului sexual. Copiii vor abandona efortul învățării în favoarea plăcerii. De ce face asta? Pentru că nu este matur, nu are discernământul necesar.

Consider această chestiune (a educației sexuale în școli - n.r.) teribil de naivă dacă n-ar fi de rea  credință. Trendul educațional își dispută un segment de copii, de la 0 la 16 ani. În spatele disputei pe acest segment de tineri există nevoia de atragere a copiilor spre zona LGBT, spre zonele traficului zonele de persoane și anume de copii pentru prostituția de tip infantil și spre pornografia infantilă.

Aceste lucruri sunt realități”, a declarat el într-un interviu acordat regizorului Constantin Ghiță.