ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai mare blestem al României este parazitarea Statului de către o castă din servicii, ce răspunde exclusiv la comenzile globaliste, reprezentate aici de Klemm (ambasadori), bănci și corporații. Interesul național este prins în acest clește zdrobitor.

Securitatea a bătut palma cu Soros încă din 1990, la deschiderea Fundației în sediul GDS, când și-au pus oameni în conducere. Era vorba de putere, bani și alte beneficii, pentru care unii sunt capabili de orice. Dar desăvârșirea procesului de subjugare totală a Statului de către corporații s-a făcut sub regimul Băsescu.

Problemele au început când Sistemul, după ce aproape a distrus economia cu capital autohton și a atacat direct politicienii din partide, altele decât PDL, a început să decimeze politicienii din camarila băsistă și cercurile lor de interese din servicii care-i deserveau, cei care au întreținut corupția la un nivel fără precedent.

Imbecilii utili nu și-au dat seama că sunt doar unelte locale, de care se vor descotorosi la un moment dat, și au intrat în panică. De asta războiul dus împotriva lui Codlea și al Codruței Kövesi, care nu aveau habar că ofițerul acoperit Ghiță este o nucă prea tare, dificil de spart. Băsescu, de asemenea, e un maidanez care le știe dedesubturile turpide. Faptul că s-a ajuns la Elena Udrea și la rudele apropiate (frate, fiice), asta l-a determinat că să își scuture râia peste inamicii care au fost inițial oamenii lui de casă, promovați chiar de el.

Partea din Servicii care lucrează la Marele Imperiu Globalist, generic spus oamenii lui ''Soros'', sunt într-o oarecare derută după victoria neașteptată a lui Trump, care însă nu poate destabiliza total o construcție realizată sistematic și în care s-a investit enorm. Consilierul mai multor președinți americani, Roger Stone, a declarat după vizita din țara noastră că "George Soros este în cârdășie cu SERVICIILE DE INFORMAȚII DIN ROMÂNIA (s.n.) și Ungaria". Deep State încă încearcă răsturnarea lui Trump, mediatic este supus unei flagelări continue, însă Sistemul la noi nu are adversar, operațiunea de discreditare a politicului fiind metodică iar populația fiind în proporții enorme, tot după Stone, aflată sub supraveghere continuă. Acoperiții din servicii sunt prezenți peste tot: partide, economie, presă, justiție, procuratură șamd.

Dorința corporatocrației este că să aibă partide "proaspete", de genul USR, care să le pună în aplicare agenda secularist-progresistă și privatizări convenabile, partide făcute cu sprijinul serviciilor, scenariul Cioloș - USR dând roade în Franța, cu un Macron prezentat de media mainstream ca un mare lider mondial, deși la el acasă a avut cea mai mare prăbușire de încredere în cel mai scurt timp din istoria Republicii.

PSD a fost votat masiv tocmai pentru că publicul aștepta o izbăvire, dorința de a îndepărta de la putere partidele Sistemului (PNL/USR/Cioloș) fiind una instinctivă. Însă PSD nu are puterea de a rupe pisica, întrucât Sistemul s-a asigurat că are la vârf oameni șantajabili, iar partidul este infestat de acoperiți. Modul de operare al lui Ponta (prieten de rețea cu Ghiță) și Grindeanu, a fost unul care stârnește nedumeriri. 

Aducerea lui Tudose în funcția de prim-ministru arată însă ca o mișcare de cadre. 

Statul Paralel are nevoie de siguranță.

Viața politică, cu o stradă (tefelistii) pe care Sistemul o controlează (identic cu ce se întâmplă în SUA) prin corporatiști și ONG-urile Soros, precum și cu o mass media confiscată, va fi greu de mișcat și transformat.
 
Prin grăbirea unei legi (a vaccinării obligatorii) care a fost probabil impusă în "Foaia de parcurs" pe care corporațiile au înmânat-o guvernului anterior, prin amenințările directe ale premierului sub acoperire Tudose de instituire a unui Barnevernet național, adică a distrugerii familiei prin dictatul Statului; prin hăituirea medicului sucevean Mircea Pușcașu care urmează celei a dr. Christei Todea-Gross, ce a scos un studiu în volum ce demonstrează nocivitatea unor vaccinuri, viteza cu care se dorește implementarea cărții de identitate cu cip electronic - o mega-afacere ce grevează MAI de investiții urgențe în infrastructură și ne transformă pe toți în potențiali infractori; prin miliardele de dolari date în avans pe un sistem defensiv de rachete care ar trebui să ne apare de prezumtivele rachete nucleare ale... Iranului (!), toate aceste scurgeri imense care nu țin de agenda reală a cetățeanului fac ca partidul aflat la guvernare să arate faptul că investiția de încredere a poporului este pe cale sa eșueze deplorabil.

Președintele Dragnea ar trebui să înțeleagă faptul că o șansă ca asta ratată, poate să însemne și ruperea partidului. În plus, candidatul la alegerile prezidențiale din partea PSD nu va avea nicio șansă la viitoarele alegeri. Cine va mai credita un partid neputincios?

Singurul proiect care ar putea să miște țara - și de care Sistemului globalist îi este o frică paralizantă -este Referendumul pentru definirea în Constituție a actanților căsătoriei (bărbat și femeie), adică o definire a NORMALITĂȚII, așa cum am ajuns să facem astăzi, presați de valul ideologic, revoluționar, sexo-marxist. Acest proiect ar putea să redea ceva din credibilitatea pierdută întregii clase politice românești.

Dacă uneltele globaliste ale Sistemului nu vor fi îndepărtate de zona decizională, dacă politica nu va fi rebranșată la realitățile societale, România - o țară importantă a zonei - nu își va mai reveni din poziția periferică la care a fost condamnată de elită globalistă mondială, folosindu-se de cozile de topor locale.

Țara are nevoie că de aer de o recâștigare a demnității naționale, care nu se poate face prin promovarea acerbă a agendei globaliste, așa cum se întâmplă acum. Iar acest deziderat nu se poate realiza fără oameni de curaj.