ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai, un copil de 13 ani, a murit ieri, luni, 27 noiembrie 2023, la Iași, după ce a fost dus de urgență de la Botoșani cu elicopterul SMURD. A fost prea târziu.

Un alt copil, Sebi, de clasa a VI--a, din Albești, Botoșani, a murit subit, de asemenea.

Un mesaj de condoleanțe a fost transmis ieri de conducerea Școlii Gimnaziale nr. 2 din Albești, acolo unde învăța Sebastian, transmite Botoșani.ro:

”Cu durere în suflet deplângem moartea neașteptată a elevului Simion Sebastian, elev în clasa a VI-a de la Școala Gimnazială Nr. 2 Tudor Vladimirescu Albești (foto stânga), a cărui inimă bună a încetat sâmbătă să mai bată.

Un elev respectuos, un coleg minunat, un suflet de copil cald și blând care s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Suntem profund îndurerați de dispariția sa prematură.

Conducerea Scolii Gimnaziale Nr. 2 Tudor Vladimirescu Albești, împreună cu întreg corpul profesoral, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic al unității transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe!

Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Rămas bun, Sebi!

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace!”

La aceeași Școală a murit subit, din cauze rămase necunoscute, și o profesoară, în timpul pandemiei, transmite aceeași sursă:

În vârstă de 47 de ani, Viorica Luchian și-a pus amprenta asupra a sute de copii din Albești, iar vestea a căzut ca un fulger în toată comuna.

Colectivul Scolii Gimnaziale nr. 2 Tudor Vladimirescu- Albești, a anunțat că este împietrit de durere la aflarea cumplitei vești.

Publicația „Giurgiuveanul” a anunțat, tot ieri, o nouă pierdere pentru învățământul giurgiuvean: „S-a stins din viață învățătoarea Michaela Udrea Tite (foto dreapta)…

Învățătoarea Michaela Udrea Tite, care preda la Școala Gimnazială Nr.5 "Emil Gulian”, din Giurgiu, s-a stins fulgerător din viață în cursul acestei dimineți, la vârsta de 62 de ani.

Rămân în urmă momente vii trăite împreună, amintiri frumoase și generații de copii pe care i-a povățuit cu dragoste și răbdare… peste 40 de ani…

Elevii clasei a 2-a și colectivul de profesori din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 5 "Emil Gulian” transmit sincere condoleanțe familiei.

Dumnezeu să vă odihnească în pace doamna învățătoare!”

Citiți și Gimnasta din lotul olimpic al Germaniei Mia Sophie Lietke a murit subit la 16 ani, în urma unui atac de cord