ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Angus Dalgleish este profesor de oncologie la St George's, Universitatea din Londra și director al Institute for Cancer Vaccines and Immunotherapy. Este cunoscut pentru contribuțiile sale la cercetările asupra HIV/SIDA. Într-un articol pentru publicația britanică Express, semnalat și pe ActiveNews, în februarie, el a explicat modul cum a fost suprimat adevărul cu privire la originea virusului SARS-CoV-2, dovezile fiind mușamalizate, iar dezbaterile, interzise.

Într-un editorial recent, publicat pe 29 septembrie în conservativewoman.co.uk, din care oferim mai jos un rezumat, dr. Angus Dalgleish a argumentat că toate „vaccinările” ARNm trebuie oprite și interzise o dată pentru totdeauna.

Aceia dintre noi care au știut de la început că secvența CoV-SARS-2 conține inserții care nu ar fi putut să apară în mod natural și care erau similare cu cele de la laboratorul din Wuhan care fuseseră deja publicate, au fost nevoiți să îndure un dispreț imens, ostracizarea în domeniul științific și tocăloșia de a fi „anulați” de către MSM, precum și de către colegii lor aproape trei ani.

În vara anului 2020, o lucrare la care am fost coautor, care descrie descoperirile unei echipe anglo-norvegiene de oameni de știință, care au demonstrat existența „amprentelor” unice ale manipulării în laborator a virusului Covid, a fost suprimată atât în SUA, cât și în Marea Britanie. S-a întâmplat atunci când Organizația Mondială a Sănătății, reviste de știință de renume și alte instituții au făcut eforturi uriașe de a ne convinge că Covid a fost un eveniment natural și că trebuie să cheltuim mult mai mulți bani pentru a lupta împotriva oricăror astfel de amenințări viitoare.

Abia acum Telegraph raportează (în mod necritic) că guvernul SUA nu va mai finanța cercetarea despre care a negat timp de aproape trei ani că o susține. Însă acest lucru nu era un secret pentru oricine a urmărit sursele primare de informații, care au arătat că vaccinurile mARN nu fac ceea ce scrie pe flacon.

În primul rând, „vaccinul” nu rămâne la locul injectării așa cum s-a promis, ci circulă în tot corpul și s-a constatat la autopsii că ajunge peste tot

Acuzațiile că au existat variații semnificative de la lot la lot – un element absolut inacceptabil în protocoalele de fabricare a vaccinurilor –, ceea ce ar putea explica de ce efectele secundare au fost mai frecvente în cazul unor loturi decât în cazul altora, au fost confirmate de o cercetare daneză definitivă raportată aici. Aceste motive garve de îngrijorare au fost eliminate de către autoritățile de reglementare, când, de fapt, ar fi trebuit să înceapă imediat să le investigheze în profunzime.

În tot acest timp, autoritățile de reglementare și politicienii, perorând despre „cele mai înalte standarde respectate”, au declarat în mod repetat că raportările de evenimente adverse din Yellow Card din Regatul Unit și ale VAERS din SUA nu sunt îngrijorătoare.

În iunie anul trecut, avertizorii conduși de oamenii de știință precum Sucharit Bhakdi și Kevin McKernan au adus în atenție o altă problemă îngrijorare - cea a nivelurilor serioase de contaminare cu ADN.

Și Spectator Australia a scris despre nivelurile serioase de contaminare a vaccinurilor ARNm Covid Pfizer și Moderna. Articolul descrie modul în care omul de știință în genomică Kevin McKernan din Boston a descoperit că flacoanele Pfizer și Moderna conțineau o contaminare semnificativă cu plasmid ADN. McKernan a fost alarmat să constate prezența unui promotor SV40 în flacoanele de vaccin Pfizer, o secvență care este „folosită pentru a introduce ADN-ul în nucleu, în special în terapiile genetice”, iar agențiile de reglementare din întreaga lume au spus clar că nu este posibil ca vaccinurile ARNm să conțină acest lucru. Se știe, de asemenea, că acești promotori SV40 sunt oncogeni sau pot duce la cancer.

Și alți oameni de știință au confirmat aceste constatări. Un biolog german a descoperit rate de contaminare de până la 354 de ori față de limita recomandată.

Mai direct spus, aceasta înseamnă că ele nu sunt nicidecum vaccinuri, ci organisme modificate genetic care ar fi trebuit supuse unor condiții de reglementare total diferite și, cu siguranță, să nu fie clasificate drept vaccinuri.

Toate aceste date, care pătrund încet în domeniul public, vin în urma ultimelor descoperiri conform cărora vaccinurile de rapel de fapt cresc riscul de infectare de 3,6 ori, conform unui studiu aprofundat publicat de Clinica Cleveland, una dintre cele mai mari organizații de îngrijire a sănătății din lume, care și-a monitorizat atât personalul, cât și pacienții.

Autorii studiului Cleveland spun că „nu există niciun studiu care să fi arătat că vaccinul bivalent Covid-19 protejează împotriva formelor severe de boală sau a morții cauzate de subvarianta XBB a variantei Omicron.” 

Într-un studiu, toți șoarecii vaccinați bivalent care au fost expuși la Covid s-au îmbolnăvit.

Dar asta nu e totul cu privire la „vaccinurile” ARNm. Mai multe studii imunologice au arătat că boosterele induc o schimbare a anticorpilor de la subtipurile neutralizante la subtipurile tolerante, inducând, de asemenea, suprimarea semnificativă a celulelor T, iar toate astea vor încuraja noi infecții și vor suprima răspunsul imun la cancer.

La sfârșitul anului trecut am raportat că am consultat pacienți cu melanom, care au fost stabili ani de zile, după care au suferit recidivă după primul rapel (a treia injecție). Mi s-a spus că a fost doar o coincidență și să tac cu privire la asta, dar a devenit imposibil să tac. Numărul pacienților mei afectați a crescut de atunci. Am văzut încă două cazuri de recidivă de cancer după vaccinarea de rapel la pacienții mei chiar săptămâna trecută.

Alți oncologi m-au contactat din toată lumea, inclusiv din Australia și SUA. Consensul este că nu se mai limitează la melanom, ci se constată incidența crescută a limfoamelor, leucemiilor și cancerelor renale după injecțiile de rapel. În plus, colegii mei specializați pe cancer colorectal raportează o epidemie de cancere explozive (care prezintă răspândire metastatică multiplă în ficat și în alte părți). Toate aceste tipuri de cancer apar (cu foarte puține excepții) la pacienții care au fost forțați să primească un rapel anti-Covid, ca să poată călători.

De ce apar aceste tipuri de cancer? Suprimarea celulelor T a fost prima mea explicație probabilă, având în vedere că imunoterapia este atât de eficientă în aceste tipuri de cancer. Dar trebuie să luăm în considerare și integrarea plasmidei ADN și a SV40 în dezvoltarea cancerului, un aspect care devine și mai îngrijorător în urma rapoartelor conform cărora proteina spike mRNA leagă p53 și alte gene supresoare de cancer. 

Este foarte clar și înfricoșător că aceste vaccinuri au mai multe elemente care să provoace o furtună perfectă pentru dezvoltarea cancerului la acei pacienți suficient de „norocoși” să fi evitat atacurile de cord, cheagurile, accidentele vasculare cerebrale, bolile autoimune și alte reacții adverse comune la vaccinurile anti-Covid.

A recomanda vaccinurile de rapel, cum se întâmplă în prezent, înseamnă incompetență medicală; a continua asta, în ciuda informațiilor de mai sus, înseamnă neglijență medicală care poate duce la o pedeapsă privativă de libertate.

Nu mai încape nicio îndoială. Toate vaccinările ARNm trebuie oprite și interzise acum!