ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


The Epoch Times TV a postat un video pe Twitter în care s-a referit la studiul recent „Mortalitatea asociată cu vaccinul Covid-19 în emisfera sudică”, realizat de Correlation, o corporație canadiană non-profit care efectuează cercetări independente pe subiecte de interes public. 

Studiul a fost condus de cercetătorii Denis G. Rancourt și Joseph Hickey, împreună cu alți doi cercetători, Marine Baudin și Jérémie Mercier.

Studiul, care a analizat mortalitatea din orice cauză în 17 țări din emisfera sudică și ecuatorială, a constatat că există o legătură cauzală certă între multe vârfuri ale mortalității din orice cauză și lansarea în viteză a „vaccinurilor” anti-covid.

„Acestea sunt decesele din toate cauzele care au avut loc în Malaezia. Cercetătorii au dorit să afle ce s-a întâmplat în legătură cu rata generală a deceselor în timpul pandemiei – rata a crescut substanțial. Când pandemia a fost declarată, nu existau decese în exces, dar atunci când campania de vaccinare a început, rata deceselor a urcat vizibil. Același lucru s-a întâmplat și în alte opt țări: Australia, Noua Zeelandă, Paraguay, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Uruguay”, se menționează în emisiunea de la Epoch Times TV.

În urma studierii datelor, oamenii de știință au concluzionat că, după ce au fost administrate 13,5 miliarde de vaccinuri covid în întreaga lume, 17 milioane de oameni și-au pierdut viața din cauza vaccinurilor.
 
Iar ratele de deces pentru grupa oamenilor mai în vârstă au fost cele mai mari.

Prin urmare, potrivit studiului, prezentat și de ActiveNews, în toate cele 17 țări, vaccinarea este asociată cu un regim de mortalitate ridicată și nu există nici o asociere în timp între vaccinarea împotriva covid-19 și reducerea proporțională a mortalității din toate cauzele.

Întregul video explicativ și ușor de înțeles, chiar și de către cei care s-au lăsat păcăliți de reclama frauduloasă cu „sigur și eficient”, a fost postat de Epoch Times și poate fi urmărit mai jos: