ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai prost premier al României, penalul cu vaccinurile nejustificate de 1 miliard de euro, recte Florin Cîțu, a avut și o amantă pe măsură. Cel puțin o amantă de presă, de fațadă, în lipsa unei partenere reale de sex opus. Cam la fel cum „și-a tras” acum Valeriu Gheorghiță. Dar pe bani mai puțini. Numele amantei de presă: Elena Calistru. Ocupația: auto-oengistă. Unde: la „Funky Citizens”, o ONG „non-profit”. Numele spune totul, nu trebuie să mai intrăm în detalii. Poate doar legate de bilanțul financiar. Capitalul pe 2022, anul ultimului bilanț fiscal publicat online: 2.521.771. De remarcat că ONG-ul a început anul cu 926.592 lei iar averea aproape i s-a triplat într-un singur an. A fost un an bun anul terorii Covid pentru „Funky Citizens”.

Mai nou primește bani și direct de la UE pentru turnat online așa că bilanțul următor s-ar putea să fie ceva mai consistent. Depinde și de contabili, desigur.

Din Raportul pe anul 2023, aflăm că curtezana de presă a lui Cîțu se ocupă culucrători din prima linie care să lupte mai eficient cu pericolele dezinformării din România, Bulgaria și Republica Moldovași că ea și alții ca ea, activează în domenii precum sprijinirea democrației, migrația, clima, drepturile femeilor și drepturile LGBTQ+ ca să contracareze dezinformarea în comunități vulnerabile acestui pericol”.

Una dintre ventuzele caracatiței-mamă se numește Factual, care, cică, „verifică faptele”, respectiv raportează la Facebook precum turnătorii vechii Securități, acum la poarta ei nouă, a cenzurii Big Tech.

Poate cea mai penibilă enormitate emisă de „experții” cîțuistei - care ne amintește de cea a Țibirganului penalului Dungaciu care îl considera pe Sucharit Bhakdi un „obscur profesor”  și un „așa-zis specialist” - ne-a fost sesizată de un cititor ActiveNews. Pentru că, din nou, mica obsedată oenguistă ne pomenește (corect) site-ul ca fiind cel care a publicat (probabil chiar singurul) informația privind cele 17 milioane de decese cauzate de vaccinurile Covid. Știrea a fost transmisă în cadrul unei emisiuni a lui Tucker Carlson și furnizată publicului românesc de ActiveNews, care a făcut-o să devină virală, spune Factual. Dar care nu e corectă, ba chiar e „falsă”, zice „factuala” Elena Calistru.

Tucker Carlson este considerat cel mai important jurnalist american al momentului iar secvența în cauză a atins 7.4 milioane de vizionări pe Twitter - X-ul lui Elon Musk. Pe amanta lui Cîțu o știe Cîțu, o mai știm noi și încă vreo echipă de bambilici cu care a intrat în contact. În schimb are „experți” capabili să contrazică oameni de știință și un studiu efectuat în 17 țări. Cum? Nu ne întrebați. Pensionarii serviciilor știu de ce. Să cităm:

„O nouă dezinformare despre vaccinurile anticovid susține că acestea au cauzat nu mai puțin de 17 milioane de decese. Postarea este însoțită de fotografia lui Tucker Carlson, cunoscut prezentator antivaccinist din SUA. Afirmația a devenit virală și în România, mai ales după ce a fost preluată de site-ul ActiveNews.

În articol este prezentată o emisiune de la începutul acestui an, când moderatorul l-a avut invitat pe „profesorul de biologie evolutivă Bret Weinstein”, așa cum este el prezentat.

În cadrul acestei emisiuni, Bret Weinstein a declarat că „Am văzut o estimare credibilă a unui număr de aproximativ 17 milioane de decese din cauza acestei tehnologii” (n.r. vaccinul anti-covid). Însă, nu oferă nici o sursă pentru declarația sa.

Pe contul său de X (Twitter), acesta a distribuit o postare creată de Denis Rancourt (un profesor cunoscut pentru opiniile sale antivacciniste), în care cel din urmă arată cum au fost calculate cele 17 milioane de decese.

Aceste calcule sunt FALSE, deoarece s-a ajuns la acest număr pretinzând că creșterile în ceea ce privește numărul de decese s-au înregistrat în perioada în care vaccinurile au apărut. Deoarece vaccinurile erau proaspăt apărute, într-o perioadă în care rata mortalității din pricina Covid era foarte mare, decesele înregistrate în perioada respectivă au fost cauzate de virus, nu de vaccin.”

În continuare, după modelul LARICS, preluat de la NKVD, se merge pe demonizarea profesorului Bret Weinstein, făcut cu ou și cu oțet: marginal, extremist, ba chiar și aurist, pentru că a participat la Summitul Internațional Covid 4 desfășurat la Parlamentul României și organizat de specialiștii AUR, între care dr. Sorin Muncaciu. Studiul de 180 de pagini realizat de specialiști în domeniu este contrazis printr-un alt așa-zis „fact check” de 2 (două) pagini. „Argumentul” din încheierea frazei „factuale” de mai sus este de râsul curcilor.

Vedeți și Dr. Denis Rancourt, la București: Nu au fost 14 milioane de vieți "salvate”, ci peste 17 milioane de decese din cauza vaccinului ARNm – care a fost situația în România legată de decesele în exces

„Întâmplător”, redacția noastră a fost sesizată în acest caz și de o „studentă la jurnalism”, care a primit temă de la profesorul ei să ne întrebe dacă am verificat informațiile din emisiunea lui Tucker Carlson înainte de a le publica, eventual din trei surse, altele decât Weinstein, Carlson și Musk.

Răspunsul pe care i l-am oferit acesteia e valabil și pentru „amanta lui Cîțu”:

„Bună dimineața!

Mulțumim pentru interes.

Sigur că am verificat. Noi nu scriem și nu publicăm știri neverificate.

Puteți găsi de altfel, pe site-ul nostru, câteva mii de articole pe tema Covid, mai multe decât probabil toată presa generalistă la un loc, înțesate de sute de studii și alte mii de opinii de specialitate. Sunt acolo, la îndemâna oricui este de bună credință. (Ulterior ne-a fost atacată exact această secțiune - Nota Redacției)

Trimiterile cu privire la această cifră apocaliptică sunt incluse, de altfel, în articol.

Dacă vă numărați printre cei 7.000.000 de urmăritori ale emisiunii jurnalistului Tucker Carlson cu biologul american-evreu Bret Samuel Weinstein veți descoperi și alte surse în relatarea sa.

Practic, estimarea se află chiar în Documentele Pfizer, privind studiile clinice ale companiei cu seruri experimentale Covid, în care se găsește informația că un individ aflat în testele ”vaccinului”, la un număr de 800 de injecții cu serul Pfizer, a avut o reacție adversă extrem de gravă care include și decesul celui testat (în plus, în anexa suplimentară a studiului original al Pfizer stă scris negru pe alb că au existat patru stopuri cardiace în grupul vaccinaților și doar unul în grupul placebo - după cum amintește acum și medicul cardiolog britanic Aseem Malhotra).

Biologul evreu-american a văzut această estimare într-un studiu prezentat la o conferință de specialitate din România, cu participanți, oameni de știință, din întreaga lume, și a verificat probabil, cu mintea sa, calculul, destul de simplu: raportând rezultatului studiului clinic al Pfizer la numărul de injecții Covid administrate pe planetă.

De altfel, bănuim că ați auzit în jurul Dvs de morți subite, oameni tineri căzuți brusc victime unor AVC-uri sau atacuri de cord fatale, în ciuda vârstei și a sănătății lor solide.

În același timp trebuie să aveți în vedere că noi am prezentat opinia reputatului om de știință așa cum a fost prezentată de unul dintre cei mai cunoscuți și valoroși jurnaliști din această lume. Opiniile sunt asumate în general de cei care le emit. Dacă doriți cu adevărat să-i chestionați pe cei doi pentru a le verifica afirmațiile va trebui să îi
contactați pe aceștia.

Totuși, pentru întrajutorarea Dvs, vă mai putem informa că biologul Bret Weinstein a participat la începutul anului 2022 la o audiere publică în cadrul Senatului SUA, în care s-au făcut de către mai mulți oameni de știință americani următoarele afirmații cu privire la serurile Covid:

S-a constatat în urma administrării lor o creștere de 1.000% a codurilor de diagnostic pentru probleme neurologice în Armata SUA, infarct - creștere 269%, paralizie Bell - 291%, infertilitate - 471%, avorturi spontane - 300%.

(https://www.activenews.ro/sti ri/Audieri-si-dezvaluiri-extra ordinare-pe-tema-vaccinarii- in-Senatul-SUA-crestere-de-1. 000-a-codurilor-de-diagnostic- pentru-probleme-neurologice- in-Armata-SUA-infarct- crestere-269-paralizie-Bell- 291-infertilitate-471- avorturi-spontane-300-172331).

Pentru mai multe informații puteți să-i scrieți senatorului Ron Johnson, organizatorul dezbaterii, al cărui birou vă va putea oferi date și rapoarte de folos ultra-verificate pentru lucrarea dvs.

De asemenea, doi profesori, de renume mondial, au făcut următoarele afirmații în Parlamentul din Luxemburg:

Prof. Christian Perronne: Acestea nu sunt vaccinuri, sunt o batjocură la adresa Științei și a Dreptului. Oricine le aprobă poate fi urmărit penal.

Luc Montagnier: Sunt otrăvuri! Ucid! Totul e despre CONTROL

(https://www.activenews.ro/cov id/Afirmatii-SOCANTE-in-Parlam entul-din-Luxemburg.-Prof.- Christian-Perronne-Acestea-nu- sunt-vaccinuri-sunt-o- batjocura-la-adresa-Stiintei- si-a-Dreptului.-Oricine-le- aproba-poate-fi-urmarit-penal. -Luc-Montagnier-Sunt-otravuri- Ucid-Totul-e-despre-CONTROL- 172143).

Beneficiarul Premiului Nobel pentru Medicină Luc Montagnier a trecut la Domnul dar prof. Christian Perrone este disponibil pentru a-i putea verifica afirmațiile.

În ce privește strict afirmația cu privire la estimare a celor +/- 17.000.000 de morți în urma serurilor experimentale Covid, aceasta nu era o noutate pentru noi așa că nu trebuia să o verificăm pentru că era deja verificată.

Așa cum a spus și cercetătorul Bret Weinstein, el a văzut și a audiat expunerea unui studiu pe această temă.

Studiul a fost elaborat, între alții, de dr. Denis Rancourt, doctor în fizică (1984, Universitatea din Toronto), fost profesor titular la Universitatea din Ottawa, cu peste 100 de articole în reviste de știință de top. Rapoartele și articolele lui Denis pot fi găsite pe site-ul său, la denisrancourt.ca  (https://denisrancourt.ca/page .php?id=1&name=home).

Astfel, în cadrul Summitului Internațional Covid de la București (ICS4), unde e păcat că nu ați participat alături de colegii Dvs pentru a-i putea chestiona pe toți participanții veniți din întreaga lume, profesorul canadian Denis Rancourt a  afirmat:

„Din nou, sunt ani de muncă, mai mult de 30 de rapoarte științifice despre știința legată de COVID, pe care le puteți consulta pe diferitele mele site-uri, pe site-urile noastre. Dacă ne uităm la acestea, așa dovedim că vaccinurile au cauzat de fapt mortalitatea, de fiecare dată când a fost lansată o nouă doză, a avut loc imediat o mortalitate în exces. Acesta este cazul Israelului.

Prin urmare, prima și a doua doză, apoi primul rapel, al doilea rapel și așa mai departe. Și puteți consulta [datele] pe grupe de vârstă, așa cum facem noi aici.

Și ceea ce descoperim, după vârstă, toxicitatea vaccinului (pentru că am ajuns să înțelegem că vaccinul este o substanță toxică la care fiecare persoană va reacționa diferit, la fel ca în toxicologie - dacă dați mai multe doze, devine mai periculos pentru că există daune de la primele doze).

Toate principiile toxicologiei sunt respectate aici, pe lângă dependența ridicată de vârstă. Deci, ceea ce am descoperit este că există o creștere exponențială a toxicității vaccinului per doză. Iar timpul de dublare [a toxicității] în funcție de vârstă este de patru sau cinci ani. Deci riscul de a muri la fiecare injecție se dublează la fiecare patru sau cinci ani.

Acestea sunt concluziile despre vaccinuri. Din această cercetare a datelor, suntem capabili să calculăm câți oameni au murit la nivel global, având în vedere că am studiat atât de multe țări și aflăm că 17
milioane de oameni în lume au fost uciși de vaccinuri. Acesta este numărul nostru.”

Studiile grupului care a venit cu această estimare pot fi găsite aici: https://correlation-canada.org

Pentru ajutorarea Dvs și a celui care v-a pus să ne scrieți, studiul de 180 de pagini al oamenilor de știință care au ajuns la această tristă concluzie a fost elaborat în septembrie anul trecut și este disponibil aici:

https://correlation-canada.org /wp-content/uploads/2023/09/ 2023-09-17-Correlation-Covid- vaccine-mortality-Southern- Hemisphere-cor.pdf

Desigur, pentru a-l contrazice trebuie să te ridici la înălțimea și studiile acestor oameni de știință. Noi nu am îndrăznit. Poate mari oameni de știință de la noi, ca Raed Arafat sau Valeriu Gheorghiță, cunoscuți pentru cărțile și studiile lor nepublicate, pot avea altă părere. Dacă le-o obțineți vă rugăm să ne-o comunicați și nouă.

Vă mai putem ajuta în continuare cu o sinteză a acestui studiu pe care ați fost însărcinată să-l verificați.

Studiul a analizat mortalitatea din orice cauză în 17 țări din emisfera sudică și ecuatorială. S-a constatat că există o legătură cauzală certă între multe vârfuri ale mortalității din orice cauză și lansarea în viteză a „vaccinurilor” anti-covid, potrivit unor surse de presă occidentale.

Studiul a cuantificat riscul de toxicitate fatală per injecție și a estimat că vaccinurile covid au ucis 17 milioane de oameni în întreaga lume.

Aceasta înseamnă că injecțiile anti-covid au ucis 1 din 470 de persoane – în mai puțin de 3 ani!

În plus, studiul a arătat că riscul de deces nu este egal la toate grupele de vârstă, dar crește odată cu vârsta. Riscul de toxicitate fatală per injecție este extrem de mare la oamenii mai în vârstă, au constatat autorii.

„Correlation” este o corporație canadiană non-profit care are scopul de a efectua cercetări independente pe subiecte de interes public. Pe 17 septembrie, doi dintre cercetătorii de la Corelation, Denis G. Rancourt și Joseph Hickey, împreună cu alți doi cercetători, Marine Baudin și Jérémie Mercier, au publicat studiul „Mortalitatea asociată cu vaccinul Covid-19 în emisfera sudică”.

Pe pagina sa Substack, Rancourt a evidențiat câteva părți ale studiului.

Graficele pentru fiecare dintre cele 17 țări, prezentate în studiu (Figura 2, paginile 19-24), arată mortalitatea din toate cauzele (linia albastră), media pe 1 an a mortalității din toate cauzele (linia roșie) și vaccinurile administrate, conform Our World in Data (linia  portocalie). Data declarării pandemiei, pe 11 martie 2020, este reprezentată printr-o linie gri verticală.

Cercetătorii au subliniat că, în 9 din cele 17 țări, nu există o mortalitate excesivă detectabilă până la introducerea vaccinurilor (Australia, Malaezia, Noua Zeelandă, Paraguay, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Uruguay).

În celelalte 8 din cele 17 țări, un nou regim de mortalitate mai mare a fost inițiat după 11 martie 2020 și înainte de administrarea vaccinului covid-19 (Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Peru, Africa de Sud).

În toate cele 17 țări, vaccinarea este asociată cu un regim de mortalitate ridicată și nu există nici o asociere în timp între vaccinarea împotriva covid-19 și reducerea proporțională a mortalității din toate cauzele.

Dr. Mike Yeadon (fost vice-președinte Pfizer) a distribuit studiul Correlation pe canalul său Telegram cu următorul comentariu, pe 19 septembrie 2023:

„[Atașat este] cea mai recentă lucrare a lui Denis Rancourt și a colegilor lui.

Este într-adevăr devastator. Deși nu este o informație nouă, desigur, faptul că aceste injecții bazate pe gene creează leziuni și ucid a fost un lucru pe care unii dintre noi l-au anticipat încă din perioada anterioară emiterii autorizației de utilizare de urgență.

Această lucrare cuantifică mai precis povara deceselor cauzate direct de aceste vaccinuri.

Din câte știu, nimeni nu a contrazis niciunul dintre rapoartele sale.

Multe critici, dar niciun contraargument precis.”

Toate rapoartele științifice anterioare ale lui Rancourt despre covid pot fi consultate la sursele citate mai sus.

În studiile anterioare referitoare la date din India, Australia, Israel, SUA și Canada, Rancourt a calculat rata mortalității pe doza de vaccin („vDFR”) la toate vârstele, stabilind-o la aproximativ 0,05%, sau 1 deces la 2.000 de injecții, cu o valoare extremă de 1% pentru cazul special al Indiei.

vDFR este raportul dintre decesele induse de vaccin și dozele de vaccin administrate într-o populație, pe baza evaluării excesului de mortalitate din toate cauzele pe o anumită perioadă de timp, în comparație cu numărul de doze de vaccin administrate în aceeași perioadă de timp.

„Lucrarea noastră, folosind date extinse pentru Australia și Israel, a arătat, de asemenea, că vDFR este exponențial cu creșterea în vârstă (dublându-se la fiecare 5 ani), atingând aproximativ 1% pentru persoanele de peste 80 de ani (Rancourt et al., 2023).”, afirmă autorii.

Potrivit ultimului studiu, „în Chile și Peru, vDFR crește exponențial odată cu vârsta (se dublează aproximativ la fiecare 4 ani) și este cea mai mare raportată la ultimele doze de rapel, atingând aproximativ 5% în grupele de vârstă de peste 90 de ani (1 deces la 20 de injecții doza 4).”

Cercetătorii au calculat vDFR global la toate vârstele pentru cele 17 țări, stabilind-o la 0,12%. Aceasta înseamnă aproximativ 17 milioane de decese la nivel mondial în urma primirii a 13,5 miliarde de injecții covid până la 2 septembrie 2023.

Decesele cauzate de vaccinul covid corespund unui eveniment iatrogen în masă, sau vătămării cauzate de asistența medicală, care a ucis 0,21% din populația lumii în mai puțin de 3 ani, au scris autorii.

0,21% echivalează cu 1 deces la 470 de persoane vii. Toate aceste decese sunt în urma unui „vaccin” care nu a prevenit în mod măsurabil nici un deces, au adăugat ei.

Riscul general de deces indus de injecția cu vaccinurile anti-covid-19 în populațiile reale, dedus din excesul de mortalitate din toate cauzele și sincronicitatea acestui exces cu lansarea vaccinurilor, este răspândită la nivel global și mult mai mare decât cel raportat în studiile clinice, în bazele de monitorizare a efectelor adverse și în statisticile privind cauzele deceselor din certificatele de decese, cu 3 ordine de mărime (de 1.000 de ori mai mare).

Dependența mare de vârstă și valorile mari ale vDFR cuantificate în acest studiu referitor la 17 țări de pe 4 continente, folosind toate principalele tipuri și toți producătorii de vaccinuri împotriva covid-19, trebuie să determine guvernele să pună capăt imediat politicii fără temei din sănătatea publică prin care se acordă prioritate locuitorilor vârstnici pentru injectarea cu vaccinurile covid-19, până când se fac analize valide de risc-beneficiu – scriu autorii în studiul publicat pe 17 septembrie 2023.

Cu speranța că v-am fost de folos vă adresăm calde salutări și mult succes pentru articolul Dvs pe această temă pe care sperăm că ni-l veți trimite și nouă imediat după finalizarea acestuia.

Nu vă lăsați influențată de propagandă și cautați mereu Adevărul.

Doamne ajută!”

Cam cu asta ne petrecem noi timpul „în afara programului”, la ore mici din noapte. „Răspundem ascultătorilor”.

În ce privește articolul „studentei” se pare că a fost publicat de „experții” Factual...