ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce Miss USR Timișoara, Ana Munteanu, consiliera cu flagrantul cu falși clienți, cere în direct un serios consult de specialitate (video mai jos via Victor Ciutacu), o veste bună este că un personaj demn de poziția de întreținător-șef al mumiei lui Lenin din mausoleul din Piața Roșie, Răzvan Cherecheș, unul dintre CEI 24 DE CONSILIERI ai pseudo-ministrului Sănătății, și-a dat azi demisia, anunță Capital. Pe când și la Timișoara la fel?

O TELENOVELĂ DE PE BEGA; GUEST STAR - MISS USR ANA MUNTEANU

Consilierul lui Vlad Voiculescu declara că măsura de a reduce ora de restricționare a circulației de la ora 23.00 la ora 22.00 este una bună pentru că ”îi deranjează pe oameni”. ”Măsura limitării mobilității oamenilor de la ora 22:00 în loc de ora 23:00 este o măsură bună. De unde știm că este o măsură bună? Pentru că îi deranjează pe oameni”, a spus Răzvan Cherecheș, la DigiFM.

Mai rămâne însă cea care conduce Ministerul, Andreea Moldovan, și care susținea sus și tare că elevii de clasele primare trebuie să alerge la ora de Sport cu măștile pe față. Alte perle: „Dacă ar fi să facă abstracție de funcția pe care o am aș spune îmi doresc din tot sufletul o carantină națională.” - Andreea Moldovan, secretar de stat Ministerul Sănătății. Sau: „O eventuală carantină în București nu trebuie privită ca o pedeapsă.” Să o luăm ca o binefacere!

Citiți  Acești bolnavi care ne conduc și vor să ne vadă închiși între patru pereți. Carantina în DECLARAȚII AIURITOARE ale oficialilor români. Specialist francez: Medicii sperie populația. Rata deceselor este mai mică de 0,2%. Dan Helciug: De ce ne mai vaccinăm?