ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Fake news”? Nu, doar o poantă. Scriem asta pentru ditamai Agenția France Presse și faccecării ei, care tratează cu cea mai mare seriozitate problema sandalelor lui Dan Barna, demontând cu sudoare proletară și fără pic de parțialitate „fake news”-ul „devastator” pentru știrile naționale - și chiar internaționale - despre șeful USR: a avut sau nu a avut sandale la întâlnirea cu principesa Margareta? Ce mai, de la misterele revoluție - „a fost sau nu a fost?” - nu s-a mai disecat un subiect cu atâta profesionalism și abnegație!

E, am zis să le mai dăm un subiect serios de aprofundat înainte de a ne lămuri și pe noi cum stă treaba cu virusul Covid: atunci când o AGENȚIE DE ȘTIRI, recte chiar AFP, nu un site de opinii și informații, afirmă la bilanțul unui an de pandemie că posibila proveniență a virusului SARS-CoV-2 din laboratorul de la Wuhan este de domeniul „teoriilor conspirației amplificate de Donald Trump” nu cumva a comis un imens FAKE NEWS planetar? Pentru că, ce să vezi, acum chiar și succesorul lui fraudulos, Joe Biden, împreună cu toate serviciile de informații americane, susțin că acest lucru este cel mai probabil. E, până atunci, cum am zis, le mai dăm încă ceva profund de analizat pe site-ul nostru asupra căruia se apleacă cu atâta atenție, ca unul dintre cele mai importante din România (normal!): sandalele lui Barna au cumva șireturi?

Subiecte reale: Tupeul fără limite al lui Dan Barna: Vizită „de lucru” la Patriarh pentru implicarea Bisericii în campania de vaccinare. USR încearcă să atragă BOR într-o capcană, pentru a o scoate țap ispășitor al eșecului vaccinării - AVERTISMENTUL ACTIVENEWS 

Mentalitatea reală a lui Dan Barna: Le vom pune efectiv LACĂTUL PE UȘĂ celor care nu ascultă. USR-istul copiat de psihopatul din Manila: Vă avertizez, nu ieșiți din case. Poliția vă va băga la loc. Alegeți: vaccinul sau închisoarea. Mai bine muriți!