ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raed Arafat a folosit vineri același fel de argumentație ca omologul său din Rusia pentru a diminua gravitatea faptului că vaccinații ajung cu Covid la spital și chiar mor de Covid. El a susținut că e posibil ca morții de Covid după vaccinare să nu fi făcut de fapt vaccinul Covid. Oare chiar toți morții vaccinați să-și fi obținut certificatul la negru și să fi murit ca niște antivacciniști sub acoperire? Mai mult, Arafat s-a folosi în mod repetat de o istorie fabricată din Sibiu, cu un tânăr care înainte de moarte ar fi spus că are certificat de vaccinare fals. Cazul a ajuns în atenția Poliției și Parchetului din Sibiu, care au aflat că doctorița de la care a plecat FAKE NEWS-ul via AGERPRES a MINȚIT. Secția de Poliție rurală din Ștefăneștii de Jos, unde stă Arafat, are acum și ea de lucru!

„E o întrebare pe care toți ne-o punem, dacă vaccinații care decedează, dacă într-adevăr toți sunt vaccinați. Ne punem întrebarea dacă nu e vreunul, doi, care totuși nu sunt. Și știm că a fost un caz la Sibiu în care un tânăr a decedat, dar, înainte să decedeze cu două-trei zile, a zis medicului care îl tratează că certificatul lui nu este real. Deci noi știm de acest caz concret. Celelalte cazuri e foarte greu să știm, că în momentul în care ești bolnav deja ai anticorpi, indiferent care este, ești bolnav și e foarte greu să știi care e vaccinat și care nu. Adică sunt cazuri care, într-adevăr,  au zis că sunt vaccinați și nu sunt. E foarte greu de spus, dar, teoretic și practic, dacă avem acuma și cazul deschis de parchet și de poliție și unde știm că există așa ceva, e foarte probabil că o parte din cei ziși vaccinați decedați să fie de fapt doar pe hârtie. Este posibil acest lucru, nu-l neagă nimeni, asta nu putem să-l negăm de fapt”, a afirmat Raed Arafat la conferința de presă a CNCCI de vineri, 29 octombrie (min. 45:10). 
 
În realitate însă, Poliția și Parchetul din Sibiu anchetează de fapt minciuna doctoriței care a afirmat că tânărul a murit cu certificat de vaccinare fals.

Poliția și Parchetul Sibiu au prins-o cu minciuna pe doctorița răspândacă

Cazul de la Sibiu evocat de Arafat atât în conferința de azi, repetat, după ce l-a folosit și în conferința de vinerea trecută, când a anunțat noile măsuri restrictive, este un fals, acreditat de un FAKE NEWS lacrimogen-propagandistic ale unei anesteziste îndoctrinate de la secția ATI Covid-19 a Spitalului Județean Sibiu, cercetate de reprezentanții Poliției și Procuraturii pentru inducere în eroare prin minciună deliberată.
 
Concret, Ioana Codru, coordonatoarea Secției de Anestezie - Terapie Intensivă Covid-19 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a declarat pe 5 octombrie chiar pentru agenția oficială de stat Agerpres că cel mai impresionant caz de deces Covid a fost pentru ea cel al unui tânăr internat în stare gravă și care, înainte să moară, le-ar fi mărturisit medicilor că certificatul lui de vaccinare era unul fals.
 
Cu alte cuvinte, un nevaccinat care a dat bani pentru a obține un certificat fals de vaccinare ar fi fost bătut de soartă îmbolnăvindu-se cu noul coronavirus și și-a mărturisit păcatul doar pe patul de la ATI. Aceeași anestezistă susține că pe secție sunt internați în stare gravă „aproape exclusiv numai nevaccinați” (sic!). Ca un făcut, peste puțin timp, șeful ATI Sibiu, dr. Mihai Sava, vaccinat de trei ori, a anunțat că este infectat.
 
„Întrebată ce a impresionat-o cel mai mult de la debutul valului 4, la pacienții cu COVID-19, coordonatoarea Secției ATI COVID-19 de la SCJU Sibiu - medicul Ioana Codru - a spus: "Din păcate, am avut pacienți care au circulat prin Europa cu certificate false de vaccinare. În final, pacienții au recunoscut asta, ne-au spus-o ei spontan. (...) Am avut un pacient (cu certificat fals de vaccinare - n.r.) care a și murit din păcate și era și tânăr".”, a transmis Agerpres pe 5 octombrie 2021.

Declarațiile sale, preluate masiv de presa mituită de guvern pentru cântarea vaccinării și amplificate de goarne ca ProTV sau G4Media, au trezit însă interesul autorităților, care au dorit să investigheze de unde a fost obținut presupusul certificat fals.
 
„Ca urmare a informațiilor apărute în mass – media cu privire la utilizarea unui certificat fals de vaccinare de către un pacient al unei unități medicale sibiene, polițiștii din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au demarat verificări preliminare în vederea stabilirii situației de fapt. Rezultatele obținute în urma acestor cercetări au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru a dispune în consecință, conform competenței, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, a transmis Turnul Sfatului

„Surse oficiale spun că povestea spusă de medicul Ioana Codru nu ar fi adevărată. Tânărul a stat inclusiv în carantină în luna august a acestui an, în urma întoarcerii dintr-o țară aflată în scenariul roșu, lucru care nu ar fi fost necesar dacă acesta ar fi deținut un certificat verde care să ateste vaccinarea.”, adaugă aceeași publicație sibiană.

Și Ora de Sibiu spune că, până la acest moment, nu au fost găsite date care să susțină povestea cum că tânărul ar fi avut un certificat de vaccinare fals: „Sursele Ora de Sibiu spun că, până la acest moment, nu au fost găsite indicii care să susțină povestea cum că tânărul ar fi avut un certificat de vaccinare fals.”

Comandantul Arafat ar trebui să fie așteptat la secția rurală de Poliție din Ștefăneștii de Jos pentru a da declarații

Deci o tânără anestezistă de provincie, dornică de afirmare, povestește agenției naționale de presă cum că un tânăr a murit răpus de Covid pentru că era nevaccinat și se folosea de un certificat fals de vaccinare, iar povestea moralizatoare întru vaccinare e preluată și repetată de mass-media vândută/cumpărată și de cel puțin două ori de Raed Arafat, care, ca „comandant al acțiunii”, nu are cum să nu știe adevărul.
 
Pasibil de transmitere de informații false în mod repetat pe toate canalele de comunicare din această țară, cercetare care cade în sarcina DIICOT sau poate a Poliției rurale din Ștefăneștii de Jos, Arafat, strâns cu ușa de jurnaliști să explice de ce și vaccinații fac Covid și mor de Covid, găsește cu cale să nege un adevăr aruncând peste el perdeaua de fum a unor cazuri locale singulare FALSE.
 
Corect ar fi să ofere cazuri concrete nu unele inventate de o doctoriță de provincie și, mai mult, în proxima conferință de presă să-și ceară scuze pentru că a dezinformat în mod repetat o țară întreagă.
 
Dar ce vrea el să ne vândă? Că vaccinații care mor de Covid nu pățesc asta din cauza vaccinului „sigur și eficient”, ci din cauză că sunt niște contrabandiști care și-au falsificat documentele. Niște nevaccinați care mor ca nevaccinații, că doar de-aia sunt secțiile ATI pline cu „aproape exclusiv numai nevaccinați”!
 
Stranie coincidență, aceeași retorică e rostogolită și de epidemiologul-șef al Rusiei, Alexander Gintsburg, care, ca să explice de ce mor vaccinații de Covid, susține că 80% dintre ei sunt nevaccinați care posedă certificate false de vaccinare. Dacă procentele ar fi reale, atunci nu „complotiștii” au o  problemă, ci onor autoritățile publice. Dar, nu ne facem iluzii de veridicitate în privința propagandei ruse, ci doar ne întrebăm cum de asemenea teze sunt preluate cu seninătate de euro-mijlociu-orientalului Raed Arafat în România. 

AICI MINTE ARAFAT prima oară despre cazul din Sibiu, începând cu minutul 19: