ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


LIBERTATE!

De ziua marelui gânditor Petre Țuțea, ActiveNews împlinește 8 ani de la înființare. 6 octombrie este totodată și ziua Sfântului Apostol Toma, considerat cel mai curajos dintre apostoli. Iar ziaristul trebuie să fie precum un apostol, ne învăța bunul Părinte Justin Pârvu. „Gazetarul trebuie să fie omul liber care să exprime cuvântul nu al lui, ci al nației. Gazetarul trebuie să aibă mereu în față nevoile nației. El nu scrie de dragul artei. Orice rând scris într-o gazetă, într-o revistă, într-o carte, trebuie să aibă în vedere starea aceasta a nației. El e un apostol, al nației, gazetarul!”, ne spunea Duhovnicul Neamului.

De ziua noastră, care e și a Dvs, cititorii noștri, dăm slavă Domnului și Mântuitorului nostru și Preacuratei Sale Maici pentru harul ce-l coboară asupra noastră, asupra tuturor românilor, împreună cu sfânt acoperământul Maicii Domnului răsfirat asupra României, ca să răzbim cu bine și prin încercările vremurilor cu iz de dictatură de azi. Sus avem inimile și speranțele, mai ales când vedem tineri ca vibranta Alexandra Spireanu, pe care v-o prezentăm azi, în filmarea de mai sus, urmată mai jos de un cuvânt de întărire al Părintelui Arhimandrit Hariton Negrea de la Petru Vodă rostit la marele protest din 2 octombrie 2021 din Piața Victoriei. Și apoi, pentru că frumoasa acțiune s-a desfășurat chiar de ziua Sfintei Justina, vă oferim și o înregistrare la fel de dătătoare de bucurie de la Mănăstirea unde stareță este Maica Justina Bujor, cu o cântare compusă de maicile de la Paltin Petru Vodă, la prăznuirea Sfinților Ciprian și Justina. Mulțumim tuturor autorilor și colaboratorilor noștri și vă oferim în final și expoziția fotografică online de la Concursul desfășurat anul trecut de ActiveNews. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

La Mulți Ani, dragi cititori ActiveNews!

LIBERTATE!

Părintele Hariton Negrea către Guvernanți: „Să vă ferească Dumnezeu să vă atingeți de copii!”

Cântarea lui Adam - Maicile de la Mănăstirea Paltin Petru Vodă:

Concursul de Fotografie ActiveNews Dulce Românie

Vezi galeria Concursul de Fotografie ActiveNews Dulce Românie