ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți jandarmi brașoveni au participat la o petrecere cu ocazia trecerii în rezervă a șefului lor, fără respectarea normelor de protecție anti-COVID. S-a constituit o comisie specială care să ancheteze ce s-a întâmplat în unitate, transmite SPS, care ne oferă și filmarea de aici.

Contrar opiniilor generale, ActiveNews ține să felicite militarii Jandarmeriei Mobile Burebista! Au demonstrat că știu să se bucure de viață chiar și în condițiile actuale - așa cum ar trebui să o facem și noi - și, totodată, ne-au relevat, încă o dată, că toate așa-zisele măsuri de siguranță sunt lipsite de orice importanță. Dacă ei nu știu cel mai bine, atunci cine?

Un sincer Bravo pentru că ne-au dovedit că TOTUL E O MASCARADĂ!

Citiți și Restricțiile și măsurile sanitare împotriva Covid-19 au fost și sunt „total ineficiente”, susțin dr. Didier Raoult, prof. John Ioannidis de la Universitatea Stanford și specialistul irlandez Ivor Cummins. VIDEO și 50 de STUDII