ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Arșinel (82 de ani) nu-și revine după problemele de sănătate cauzate de infectarea cu SARS-CoV-2 ulterioară injectării cu două doze de „vaccin” Covid. Deși internat în două rânduri în spital, medicii nu-i găsesc cauza afecțiunii de care suferă. Celebrul actor se plânge de oboseală cronică și bănuiește că i s-ar trage de la plămâni.

„Cu sănătatea sunt așa și așa. Sincer vă zic, nu sunt bine. Și totul se trage de când am fost infectat cu COVID, din păcate. Voi face săptămâna viitoare un set de analize și vom vedea ce va fi”, le mărturisea Alexandru Arșinel pe 17 septembrie reporterilor ziarului Gândul

La două luni după ce s-au vaccinat, Alexandru Arșinel și Marilena, soția sa, au fost diagnosticați cu Covid-19, iar pe 18 aprilie au fost internați la Institutul „Matei Balș”. Atât el cât și soția au făcut prima doză a serului Pfizer în ianuarie și rapelul la începutul lunii februarie.

În ciuda  vaccinului „sigur” și „eficient” Arșinel a suferit o serie de complicații după Covid și a mai fost internat pentru îngrijiri suplimentare în această vară.
 
La ultima internare l-a întâlnit în spital și pe Ion Caramitru, la rândul lui vaccinat cu „schema completă”, care a făcut brusc o infecție în sânge inexplicabilă și netratabilă și, din păcate, a murit după mai multe săptămâni de spitalizare.

„Mă bucur că te-am mai prins. Nu știi de unde te pălește. Am avut momente în care m-am gândit la asta, mai ales când am făcut vaccinul și, după, m-am internat și am văzut că nu mai ieșeam de acolo. (...) M-am întâlnit în spital cu prietenul nostru, pe care l-am îngropat, și nu puteam să cred că o să dispară așa repede”, i-a povestit Alexandru Arșinel realizatorului TV Cătălin Măruță, potrivit RomâniaTV.net

Arșinel a mai spus că trebuie să meargă regulat la medic pentru mai multe investigații pulmonare, după ce și-a revenit cu greu din infectarea cu coronavirus ulterioară vaccinării Covid.

Starea sa de sănătate nu este tocmai bună, dar nici după o mulțime de controale și analize, medicii nu au reușit să-i pună un diagnotic, notează și WOWbiz.ro

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum”, s-a destăinuit Arșinel sursei citate.

Într-un alt interviu, marele actor a mărturisit că a început să obosească mai des și mai repede, că se confruntă cu probleme de auz și că îl macină dorul de scenă. El a adăugat că soția lui, Marilena, de asemenea vaccinată și infectată., nu este nici ea într-o stare prea bună de sănătate: „Ea nu face bine, nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi.

Are atâta tristețe în ochi că te cutremură”, și-a încheiat Alexandru Arșinel noua sa destăinuire către reporterii WOWbiz.ro

Născut pe 4 iunie 1939 la Dolhasca, Baia (azi, Suceava), Arșinel este un actor român de comedie, care a contribuit la teatrul de revistă, televiziune și film. A studiat la IATC (1962). A fost director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București. Mărturisea într-un interviu recent că, în ciuda faptului că actualul primar general al Capitalei nu i-a mai prelungit contractul de colaborare cu teatrul pe care-l slujește de aproape 60 de ani, noul director de la „Constantin Tănase” l-a asigurat de continuarea colaborării și chiar are în pregătire un spectacol în care ar trebui să apară dacă sănătatea îi va permite. Îi dorim și noi însănătoșire grabnică!