ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea a discutat cu jurnalista Olivia Steer despre drepturi și libertăți, despre dictatura politico-medicală, introducerea obligativității vaccinării anti-Covid pas cu pas și despre cum se pot apăra cetățenii, inclusiv pe cale juridică, de abuzurile statului. La începutul emisiunii difuzate vineri pe YouTube, realizatoarea a adus în discuție cazul asistentei decedate subit la o săptămână după nuntă, relatat de ActiveNews în aceeași zi. Avocatul Gheorghe Piperea a amintit și cazul primului român condamnat la închisoarea pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”, Matei Strugurel, un amărât, cunoscut cu dizabilități psihice, care avea test negativ la Covid, însă a fost aspru pedepsit pentru că a evadat din internarea forțată într-un spital unde se temea că se va infecta de Covid. Profesorul Piperea îndeamnă la boicot economic, la contestarea civică și juridică a abuzurilor comise de politica pandemică și încheie prin  îndemnul la rezistență, sintetizat de o zicală a lui Winston Churchill: „Dacă tot ai ajuns în iad, măcar nu te opri!” 

„Discuție liberă // Ft. profesor. av. Gheorghe Piperea

Domnul avocat Gheorghe Piperea răspunde în 40 de minute la cîteva întrebări esențiale: 

1. Sîntem oare o țară, ca un avion în derivă, pilotat de pinguinii din Madagascar? 

2. În nebunia vieții cotidiene, mai avem ochi să privim și lațul dictaturii medicale care se strînge, dar mai ales să ne scotocim după cuțitul chirurgic, din buzunarele noastre? 

3. Sîntem fără apărare în fața unui un stat abuziv, care își permite să își hărțuiască economic, social, sanitar propriii cetățeni? Sînt, cu adevărat, oamenii slabi și fără protecție juridică în fața abuzurilor guvernamentale?  

4. Ce avem de făcut?”, este descrierea discuției libere purtate de Olivia Steer cu avocatul Gheorghe Piperea.
 
„Dacă mă hărțuiești, atunci voi protesta - și eu sunt din majoritate. Dacă mă hărțuiești în continuare, atunci te voi boicota. Dacă mă hărțuiești în continuare, atunci te voi da în judecată și voi obține răzbunare judiciară împotriva ta, chiar și dacă va trebui să călătoresc până la granița iadului”, este răspunsul profesorului Piperea la abuzurile impuse de stat și de privați sub pretextul răspunsului la pandemia de coronavirus. O filosofie de viață care va deveni sursă de inspirație pentru mulți dintre românii puși în fața șantajului, limitărilor, restricțiilor, condiționărilor și prigoanei pe motiv de nonconformism vaccinal. VIDEO mai jos: