ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bombardarea Iugoslaviei a început în urmă cu 23 de ani, pe 24 martie 1999. Ordinul fusese dat cu o zi înainte, la presiunile diplomației SUA din perioada lui Bill Clinton, reprezentată de Madeleine Albright, descendenta unei familii de emigranți evrei din Cehia. Albright a murit ieri, la 84 de ani.

Presa de investigații a remarcat ciudata ei legătură cu șefii Armatei de Eliberare a Kosovo, o grupare musulmană teroristă, antrenată și de mujahedinii lui Osama ben Laden și legalizată prin forțarea criminală a independenței așa-zisei republici Kosovo.

Ulterior, Albright a intrat în afacerile de „consultanță” internațională. Documentele Wikileaks au demonstrat că vizita „umanitară” făcută la București în 2008 pentru promovarea vaccinului HPV - chipurile anti-cancer de col uterin - a fost în realitatea sponso­ri­zată gras de compania farmaceutică Merck.

„România a fost luată în vizor de către Merck Sharpe and Dohme (MSD) și GlaxoSmithKline (GSK) ca fiind o locație bună pentru a dezvolta o mai largă piață europeană pentru vaccinurile lor HPV. (...) Merck, producător al vaccinului împotriva HPV Gardasil, lider de piață, a fost în mod activ acest proiect încă din mai 2008, când compania a invitat fostul secretar de stat Madeleine Albright în România pentru a le face teren în vederea unei campani de vaccinare. Întâlnirile lui Albright cu Guvernul din România au avut succes, iar Ministerul Sănătății a anunțat în iulie că va iniția o campanie în toamnă pentru toate fetele cu vârste cuprinse între 10 și 11 ani din țară.” - se arată între altele în cablograma ambasadei SUA de la București trimisă Centralei și reprodusă de Wikileaks.

După eșecul campaniei cu seruri experimentale chipurile anti-Covid, ministrul Sănătății Alexandru Rafila a anunțat tot ieri că vrea să introducă serul anti-HPV în Programul național de vaccinare, astfel încât să fie inoculat în masă, iar nu la cerere, ca până acum. A primit vreun stimulent de la Merck, după cum a mai beneficiat în trecut de la BigPharma?

Vaccinul HPV poate genera moarte sau paralizie și infertilitate.

Documentar Video:

Sacrificial Virgins Festival Cut Vimeo HD from Immunity Resource Foundation on Vimeo.