ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL APĂRUT ÎN URMĂ CU EXACT UN AN, PE 19 FEBRUARIE 2022, ȘI REPUBLICAT ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA (UNELE FILMĂRI SAU CANALE YOUTUBE AU FOST ȘTERSE ÎNTRE TIMP)

ACTUALIZARE: După arestarea de ieri a liderilor Convoiului pentru Libertate, camionagii și colegii lor protestatari sunt în prezent arestați în număr semnificativ de către poliția adusă aseară în oraș din alte zone, zeci de demonstranți au fost forțați să intre într-o zonă din ce în ce mai restrânsă din centrul orașului Ottawa, unde au fost călcați în picioare de cai și arestați.

Nesancționarea de către clasa politică și guvernoratul canadian a acestor acte animalice duce la consolidarea unei dictaturi de tip sovietic a Marii Resetări în provincia Reginei Marii Britanii, care tace chitic la astfel de acte de agresiune la adresa „supușilor” ei. Momentan s-au raportat circa 70 de arestări. O scenă grotească de violență a forțelor speciale mixte a fost înregistrată în timpul unei transmisii în direct:

ACTUALIZARE. NOUĂ ÎNREGISTRARE CU O BĂTAIE ANIMALICĂ A UNUI PROTESTATAR:

Alte înregistrări VIDEO mai jos. VOM REVENI CU AMĂNUNTE - MAI MULTE FILMĂRI NOI ÎN BAZA TEXTULUI

În continuare redăm opinia colegului nostru de presă din Canada, Alin Alexandru:

MOBUTU ÎNVINGĂTORUL!

Ottawa, în fața Parlamentului, miezul zilei de vineri. Mii de polițiști adusi de peste tot își arată bastoanele, pe clădiri lunetiști în poziție de tragere. Dronele survolează și înregistrează toate mișcările, mașini de război își ambalează amenințător motoarele. Televizoarele urlă de plăcere, în studiouri diferiți foști purtători de caschete militare își dau cu părerea despre tacticile forțelor de ordine. Reporterițe excitate raportează câte o noua arestare. Nenorocitul cu cătușe este înfățișat tării întregi.

Nu, nu este o imagine de film. Nu, nu este o luare de ostatici. Este doar câmpul de luptă pe care Măria Sa Mobutu Seseseko Wazabanga Trudeau al II lea al Canadei și-a trimis toate organele să înfrângă convoiul camionagiilor, descriși în fiecare zi drept dușmanii poporului, teroriști, supremațiști rasiști albi, fringe people, trumpiști, naziști-tot ce are Canada mai negru. Numai el Mobutu este curat, alb și are dreptate.

Ar fi fost și culmea ca el Mobutu, ascuns în bunkărul secret și servind homari proaspeți de Alaska, să se împiedice de niște bieți șoferi. El, fiul lui taică-său de la care a moștenit doar aroganța nu și creierul, doar el știe ce-i mai bine pentru populimea canadiană. Și dacă mușchii lui vor, trebuie să prezinți pașaportul libertății și nevestei să intri în casă.

Bravo Mobutule, ești aproape de o victorie mare! Și nu scăpa ocazia să-i prezinți pe nenorociții arestați poporului. Să fie supuși oprobiului public. Merge și o săptămăna a urii.

Nu pot să mă întind mult pentru că doar scriind simt senzația de vomă.

FILMARE CU REZISTENȚA MANIFESTANȚILOR ÎN FAȚA INTERVENȚIEI BRUTALE A FORȚELOR SPECIALE ALE DICTATURII COVID:

ACTUALIZARE 19 FEBRUARIE 2021, ORA 9 ORA ROMÂNIEI, OAR 2 ORA DIN OTTAWA: În ciuda intervenției brutale a forțelor de ordine, manifestanții au rămas pe poziții. În imaginile transmise în direct la această ora din Piața Libertății din Ottawa se poate vedea și camionul unuia dintre șoferii de camion români - VIDEO 1. Alte camioane au fost însă mutate, după cum puteți urmări în VIDEO 2, o filmare-maraton de 11 ore din cursul zilei de ieri, la ora 9 a transmisiei, cu plecarea camionarului Eric, după 20 de zile de protest pentru drepturile omului. La ora 10.30 a transmisiei alte manevre polițienești. Manifestanții le strigă RUȘINE!

Pentru 19 februarie, ora 15.00, ora din Ottawa, ora 22.00, ora României, protestatarii au anunțat o acțiune de protest silențios față de violențele poliției. Cei mai mulți șoferi de camioane au rămas pe poziții.

VIDEO 1:

VIDEO 2: