ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CDC a trimis astăzi e-mailuri către principalele instituții mass-media corporative, explicând că aproximativ 5.800 de persoane s-au infectat  cu COVID-19 după ce au fost complet vaccinate, și 74 de persoane complet vaccinate împotriva COVID-19 ar fi murit, anunță healthimpactnews.
 
 

CDC a raportat, conform CNN, că aproximativ 5800 de persoane care au fost complet vaccinate împotriva COVID-19 s-au infectat oricum.

Dintre acei oameni, 74 au murit și 396 [7%] au necesitat spitalizare. Mulți erau grav bolnavi, a raportat CDC.

Este prima indicație din CDC a eficacității vaccinului în viața reală - și prima indicație că vaccinurile nu protejează complet împotriva bolilor severe și a decesului.

Pana in prezent, aproximativ 5800 de cazuri de descoperire au fost raportate la CDC. 

Cei de la publicația The Hill au declarat că Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a declarat că agenția a documentat aproximativ 5.800 de cazuri de „descoperire” COVID-19 în rândul milioanelor de americani care sunt complet vaccinați, totalizând mult mai puțin de 1% din persoanele complet vaccinate.

„Infecțiile descoperite în urma vaccinurilor reprezintă un mic procent din persoanele care sunt complet vaccinate”, a declarat CDC pentru The Hill într-un comunicat. CDC recomanda ca toate persoanele eligibile sa primească un vaccin COVID-19 de indată ce este disponibil.

Cei de la Yahoo au raportat astfel:
Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a descoperit aproximativ 5800 de cazuri de infecții COVID-19 în rândul persoanelor care au fost complet vaccinate în SUA, potrivit unui nou raport. Oficialii CDC au declarat pentru Yahoo Life că, începând din 13 aprilie, aproximativ 5.800 de infecții descoperite cu COVID-19 - adică cineva care a fost complet vaccinat împotriva virusului încă contractează COVID-19 - au fost raportate la CDC printre cei peste 66 de milioane de americani care au fost complet vaccinat. Dintre aceștia, 396 (sau 7%) au necesitat spitalizare și 74 de persoane (0,0001%) au murit.