ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În mega-scandalul care are în centru familia Biden și în care e menționat și numele României a mai apărut un personaj-cheie. Numele lui este Tony Bobulinski, fost asociat al lui Hunter Biden. Personaj care ar putea să arunce în aer campania candidatului democrat, acuzându-l pe Hunter Biden că s-a folosit de numele de familie pentru a câștiga "milioane” în străinătate, cu asentimentul tatălui său. Bobulinsky a fost adus de Donald Trump în public, la ultima dezbatere televizată cu Joe Biden de joi noaptea. Cu câteva zile în urmă șeful de cabinet al lui Donald Trump a afirmat că și din România s-au scurs bani negri în buzunarele Familiei Biden.

Potrivit The Hill, Tony Bobulinsky va fi audiat vineri, 23 octombrie, la cererea senatorilor republicani Ron Johnson, președintele Comisiei pentru Securitate Națională și Afaceri Guvernamentale și Chuck Grassley, președintele Comisiei pentru Finanțe. Senatorii au anunțat încă de zilele trecute că au trimis scrisori către cinci persoane, inclusiv avocați ai lui Hunter Biden, solicitând documente, și îl vor audia pe Tony Bobulinski, fost ofițer de informații al armatei SUA, care susține că a gestionat portofoliul de afaceri internaționale al familiei Biden. „Ca parte a eforturilor comisiilor de a valida autenticitatea e-mailurilor publicate recent de New York Post, care implică legături financiare internaționale ale familiei Biden, am trimis scrisori către cinci persoane identificate în acele e-mailuri. Scrisorile au fost trimise ieri, 21 octombrie, iar termenul limită este 23 octombrie 2020", au precizat Johnson și Grassley într-o declarație comună.

"Până în prezent, comisiile au primit un răspuns doar de la domnul Tony Bobulinski, care pare să fie dispus să coopereze pe deplin în ancheta noastră. De fapt, domnul Bobulinski a fost de acord să se prezinte la o audiere informală, vineri, 23 octombrie 2020”, au precizat cei doi senatori.
 
ACTUALIZARE ORA 24.00 (ora României). Tony Bobulinski a susținut o declarație de presă filmată (video mai jos) în care a afirmat că se află în posesia a trei telefoane, un IPhone și două BlackBerry, care conțin dovezile corupției și minciunilor familiei Biden. La cererea sa și a FBI, audierea din Senat s-a amânat, pentru ca Bobulinski, militar în rezervă, să predea telefoanele către FBI, care îl va și intervieva chiar în cursul zilei de 23 octombrie, după cum transmite și Daily Mail.

 

Publicăm mai jos scrisoarea trimisă de Ron Johnson și Chuck Grassley lui Bobulinsky (traducerea sub facsimil):
 
 
Senatul Statelor Unite
Washington DC 20510
 
21 Octombrie 2020
 
Dlui Tony Bobulinski
Trimis electronic
 
Dragă Dle Bobulinski, 
 
„Comisia Senatului pentru Securitate Națională și Afaceri Guvernamentale și Comisia pentru finanțe continuă să investigheze  conflictele de interese legate de politica SUA-Ucraina, din timpul administrației Obama, inclusiv rolul lui Hunter Biden în consiliul de administrație al compania Burisma. Ca parte a acestei investigații și conform celor descrise în detaliu în raportul Senatului din 23 septembrie 2020, comisiile au identificat și investighează numeroase alte aranjamente comerciale și tranzacții financiare
în întreaga lume care ridică probleme similare de conflict de interese.

1. Conform unor informații recente privind e-mailuri de pe laptopul lui Hunter Biden, comisiile v-au identificat drept o persoană implicată într-una sau mai multe dintre aceste activități/
aranjamente sau tranzacții financiare cu domnul Biden.

2. Ca parte a eforturilor continue de a valida și verifica informațiile din acele e-mailuri, comisiile vă solicită să furnizați toate înregistrările legate de oricare dintre afacerile dvs. - incluzând, dar nelimitând, evidențe bancare, transferuri bancare, solduri de cont, cadouri, tranzacții comerciale, date de călătorie - cu Hunter Biden, Joe Biden, James Biden, Ye Jianming, Chi Ping Patrick Ho, Zang Jian Jun, Gongwen Dong, Mervyn Yan, Gabriel Popoviciu sau orice alt asociat cu privire la CEFC China Energy Co. Ltd sau orice alte tranzacții legate de afaceri în România, China, Rusia, Kazahstan, Ucraina, Republica Cehă sau orice alte țări. Ca parte a acestei investigații, vă rugăm să includeți și toate comunicările dvs. cu privire la aceste tranzacții cu Hunter Biden, Joe Biden [foto st. sus], James Biden, James Gilliar, Rob Walker, Ye Jianming, Chi Ping Patrick Ho, Zang Jian Jun, Gongwen Dong, Mervyn Yan, Gabriel Popoviciu [foto dr. sus] sau alți asociați."
 
Urmează semnăturile președinților Comitetelor, Ron Johnson și Charles Grassley.
 
ActiveNews a scris deja despre Ye Jianming, considerat de serviciile americane drept un om de fațadă al Armatei chineze la conducerea Companiei China Energy Company Limited (CEFC), în prezent dispărut de pe firmament, și Zang Jian Ju, cu care Hunter Biden urma să se întâlnească în România (foto mai jos) în perioada în care Compania chineză încerca să cumpere de la KazMunaiGaz fostul Grup Rompetrol al lui Dinu Patriciu cu rafinăria Petromia. De asemenea, este cunoscut că Hunter Biden l-a "consiliat" pe condamnatul penal Gabriel "Puiu" Popoviciu, unul dintre cei mai mari miliardari ai României paralele, în prezent fugitiv în Marea Britanie, de la care Administrația Obama - Biden a concesionat imoral pentru Ambasada SUA, cu suma de 15.000.000 de dolari suprafața de 40.000 de m/p din Complexul Băneasa, deși toate organele de informații din România și SUA cunoșteau ilegalitatea dobândirii terenului Fermei Băneasa, subevaluat de 150 de ori.
 
 
Alte foto cu Zang și Ye, din România și Georgia:
 

 

Surse Foto: Capital, DC News si Oficiul Primului MInistru al Georgiei