ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O adolescentă din Alba Iulia a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la o sală de fitness din municipiu. Fata, în vârstă de 17 ani, s-a simțit rău în timp ce efectua un exercițiu, intrând în stop cardio-respirator, informează Agerpres, citat de știripesurse.

Cu toate că un echipaj s-a deplasat la fața locului, tânăra nu a mai putut fi salvată.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a declarat că s-a deschis un dosar de cercetare penală de ucidere din culpă, urmând ca după necropsie să se afle cauza decesului.

Reamintim că pentru cazul deceselor subite ale tinerei baschetbaliste Alessia Maria Raiciu de 18 ani și tânărului fotbalist Aron Timar de numai 12 ani nu s-a oferit nici o explicație clară oficială. Erau vaccinați?, este o întrebare la care se așteaptă un răspuns din partea organizatorilor operațiunii. La fel și în acest caz. Poliția și Parchetul au datoria să studieze ȘI ACEST ASPECT.

Vedeți și MOR COPIII ROMÂNIEI! Un copil de 12 ani din Harghita a murit subit la marginea terenului echipei de fotbal LOKI SC după antrenament. FRF regretă

Fata era doar în clasa a XI-a. Ea era elevă a Colegiului „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și voluntar la Crucea Roșie Alba, care a încurajat și organizat campanii de vaccinare cu seruri experimentale Pfizer și Johnson în licee:

MARATON AL VACCINĂRII ÎN ACEST WEEKEND, LA ALBA IULIA



„​Județul Alba se află pe locul 7 în țară din punct de vedere al vaccinării anti-COVID, iar acest lucru nu este întâmplător, ci se datorează în primul rând cetățenilor responsabili care au înțeles importanța acestui act, dar și muncii susținute a echipelor de vaccinare și evenimentelor organizate pentru susținerea vaccinării la cote ridicate, chiar și în perioada când s-a simțit o relaxare în toată țara.

Credem că a venit momentul să organizăm un nou eveniment, un maraton inedit care se adresează în primul rând tinerilor, dar nu numai. Vineri și sâmbătă, în intervalul orar 20.00 – 03.00, la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domșa, ne propunem să alungăm monotonia timpului de așteptare de după vaccinare, prin crearea unei atmosfere de distracție. Astfel, MC KOTO va întreține atmosfera cu muzică de club și jocuri de lumini. Vaccinurile folosite vor fi Pfizer și Johnson. Acțiunea se va desfășura printr-un parteneriat Crucea Rosie Romana Filiala Alba si DSP Alba.
Facem precizarea că orice cetățean poate să se deplaseze la centrul de vaccinare, întrucât legislația în vigoare permite deplasarea în scopul vaccinării.”

Citiți și Au ucis-o cu vaccinul pe tânara baschetbalistă Alessia Maria Raiciu, moartă subit la doar 18 ani? CINE RĂSPUNDE?