ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În SUA, în media „serioasă", mai ales la CNN, se vorbește despre faptul că Putin are o casetă în care Trump ar fi fost filmat la curve, o casetă cu care îl șantajează. Nu ați fi crezut că presa din SUA se decredibilizează galopant?
 
Păi cred că ați văzut reacția lui Trump la conferința de presă, în care nici nu i-a permis mercenarului CNN să-i pună întrebări. Deja ștampila de „fake news" nu mai poate fi dezlipită de pe media „grea", deținută de marii moguli financiari, înnebuniți că nu le-a ieșit vipera cu coarne. Drept pentru care pregătesc un mare show la învestitura de peste 4 zile, nu de alta dar e nevoie de o atmosfera cât mai viciată.

Pe acest fond de zbierăte, un terorist mexican trecut la islam, care își va lăsa buletinul în mașină, o să poată să-l ia la țintă.

În România, Alina Mungiu Pippidi spune despre partidul lui Nicușor Dan că ar fi fost susținut de SRI la pachet cu mazeta Cioloș, ceea ce nu este chiar o noutate pentru cine este atent la viața noastră politică din ultimii ani, în care Statul Paralel al Noii Securități a făcut și a desfăcut partide, presă, președinți, guverne, teme de dezbatere, a atacat Biserica, a susținut tot ce a fost dictat de ambasada LGBT de lângă IKEA.

Încă o dată se vădește faptul că SRI, în loc să apere țara de teroriști, spioni șamd, a fost folosit ca ciocan pneumatic de distrugere a pilonilor de stabilitate socială, inclusiv ai Familiei, iar împingerea în Parlament a USR arată că neomarxismul a avut în administrația Obama un sprijin absolut.
 
Iar marele guru al Statului Paralel, gen. Coldea, pe lângă faptul că a condus o politică ferm ANTINAȚIONALĂ, era și un șpăgar ce nu se deosebea de alți inculpați, care profita de mita ofițerului acoperit Ghiță, ce-l ducea cu nevasta prin excursii costisitoare, și purta ceasurile scumpe făcute cadou de alte structuri securiste arondate SRI.

Iar asta s-a numit, în România ultimilor 12 ani, „Stat de Drept".